In momentul in care vizitati magazinul La Rosa descoperiti, pe de o parte un portofoliu impresionant de verighete, inele de logodna si bijuterii iar pe de alta parte o serie de servicii prin care noi venim in intampinerea nevoilor dumneavoastra. Un astfel de serviciu este cel de valorificare a aurului pe care doriti sa il preschimbati cand achizitionati un produs La Rosa.

Aurul clientilor, valorificat in beneficiul lor

Fie ca este vorba despre cupluri care si-au planificat riguros bugetul pentru organizarea nuntii, fie ca vorbim despre clienti care vor sa faca un cadou deosebit unei persoane dragi, prin intermediul acestui serviciu apare posibilitatea reducerii pretului final al bijuteriei achizitionate.

Aurul clientilor, valorificat in beneficiul lor 2

La Rosa se va ocupa fara alte costuri suplimentare de partea de evaluare, testare si cantarire a bijuteriilor sau a altor obiecte personale din aur de 14 sau de 18 carate aduse de catre un client. Evaluarea aurului se face la pretul specificat in cursul zilei respective. Un aspect important de retinut: suma obtinuta in urma evaluarii aurului va fi scazuta din pretul final al produsului La Rosa pe care un client doreste sa il achizitioneze. Astfel, preschimbarea aurului nu se face in functie de gramaj ci de valoarea finala a produsului cumparat.

In cazul in care clientii aduc spre evaluare si vanzare anumite bijuterii care au pietre in compozitie, procedura de cantarire si de calculare a pretului se va face dupa indepartarea pietrelor.