Pe langa gama larga de verighete de aur galben, aur alb sau platina existente in portofoliul La Rosa, clientii care trec pragul magazinului pot beneficia de verighete personalizate.

Acestea se pot realiza fie pe baza unor modele pe care le-au vazut clientii intr-o fotografie sau a punerii in practica a ideilor creative ale acestora, fie plecand de la un model deja existent in magazin, care va fi modificat in functie de cerintele cumparatorului.

Pentru aceasta, insa, trebuie ca toate schimbarile sa aiba aprobarea atelierului de creatie La Rosa, care verifica daca solicitarile clientului pot fi concretizate.

Cele mai cerute modificari pentru modelele existente sunt legate de latimea verighetelor, adaugarea unui numar suplimentar de pietre ori, dimpotriva, eliminarea unor pietre din modelul initial sau executarea gravurii pe exteriorul bijuteriei. La Rosa poate sa execute la comanda si verighete mai putin conventionale cromatic, precum verighetele negre.

Exista si situatii in care verighetele nu pot fi modificate, deoarece modelul original nu permite acest lucru. Este cazul unor modele care au o terminatie aparte, ce ar fi iremediabil alterata in situatia unor prelucrari de latime.

Primul pas pentru realizarea verighetelor personalizate este sa trimiteti imaginea cu modelul de bijuterie dorit si un consultant La Rosa va va suna pentru a pune la punct toate detaliile.

In acest sens, La Rosa a dezvoltat special pentru dumneavoastra o sectiune in magazinului nostru online.