Senzatia de bucurie si de incantare pe care o au tinerii casatoriti in momentul in care isi privesc verighetele trebuie sa fie dublata de un sentiment de confort deplin. Verighetele Rosa intrunesc aceasta calitate importanta, ce contribuie la o stare de bine si face ca verighetele sa fie in armonie perfecta cu degetele.

Confortul este dat de faptul ca partea din interior a verighetei este umpluta cu aur, ceea ce o face usor bombata si creeaza un spatiu intre bijuterie si deget.

Spre deosebire de verighetele scobite sau drepte in interior, care se dovedesc a fi de cele mai multe ori incomode si dau senzatia de presiune sau par ca taie degetul, verighetele La Rosa confort nu incomodeaza deloc si sunt usor de purtat in orice moment al zilei.

Totodata, modelele care nu au confort au si alte neajunsuri sesizabile in momentul in care mainile intra in contact cu apa sau cu solutiile de curatare. De aceea variantele de verighete cu confort sunt cele mai recomandate.

Desi multe dintre modelele de verighete La Rosa sunt concepute cu functia de confort, exista si variante care nu au aceasta insusire, iar clientul trebuie sa specifice inainte de a da comanda daca doreste sau nu sa beneficieze de aceasta facilitate, pentru care nu se va percepe un cost suplimentar.

Exceptia este data de modelele care au o latime foarte mare si pentru care trebuie platita o suma in plus, deoarece pentru realizarea lor este nevoie de o cantitate mai mare de aur ce va fi dispusa in interior, decat la restul modelelor mai inguste.

Asadar, in momentul alegerii modului preferat de verighete La Rosa, va recomandam sa intrebati de confort la verighete. Incercati-le iar daca va plac optati pentru adaugarea acestui atribut verighetelor alese de dumneavoastra.