Povestile de dragoste ale cuplurilor ce urmeaza sa se casatoreasca sunt diferite. Diferite sunt si gusturile lor, lucru vizibil in momentul in care cei doi isi unesc fortele si entuziasmul pentru a-si organiza propria nunta.

Alegerea verighetelor poate fi un moment de dezbatere indelungata pe parcursul pregatirilor, cei doi miri trebuind sa gasesca acel numitor comun care sa ii multumeasca pe amandoi. Dar cele peste 1000 de combinatii de modele La Rosa fac ca decizia finala sa fie mult usurata.

In acest sens, propunerile bijutierilor La Rosa sunt extrem de variate si de atent gandite, astfel incat sa corespunda celor mai rafinate dorinte ale clientilor.

Totodata, daca sugestiile impresionante din portofoliul La Rosa nu rezoneaza cu gusturile clientilor, se poate realiza pe comanda orice model dorit de catre acestia, fie plecand de la modelul La Rosa de baza si facand modificarile dorite, fie concretizand ideile creative ale mirilor.

De la cele mai simple dar nobile inele din aur alb, roz sau galben si pana la modele concepute din alaturari sofisticate de aur, platina, diamante si alte pietre pretioase, verighetele La Rosa isi vor gasi locul pe degetele celor care iubesc o bijuterie de calitate si splendida precum povestea lor personala de dragoste.