Orice barbat indragostit si emotionat isi doreste sa-si surprinda cat mai placut partenera cu un inel de logodna pe care aceasta si l-a dorit mereu. Cu inelele de logodna La Rosa din platina si diamante, bucuria viitoarei doamne va fi dubla: cererea in casatorie si primirea unei bijuterii deosebite pentru a marca momentul.

Sapte diamante, dintre care unul central de 0.23 carate, stralucesc pe inelul de logodna LRY195 din platina. Cu pietrele pozitionate in mijlocul sau ca o floare, acest inel de logodna este romantic si delicat.

Un model de inel de logdna in care predomina diamantele este inelul de logodna din platina LRY175. Acesta surprinde printr-un diamant de 0.33 carate prins intr-o montura inalta si doua siruri de diamante mici, plasate simetric in lateralele sale. Un alt detaliu il face remarcat, si anume marginile usor zimtate, care potenteaza pietrele.

Inelul de logodna LRY193 este aparent clasic, dar se distinge prin modul ingenios in care este evidentiat diamantul principal de 0.23 carate. Acesta este montat alaturi de alte patru diamante mai mici, lasand impresia unui singur diamant mare, in forma de romb.

Cei care cauta un inel deosebit vor fi atrasi pe loc de inelul de logodna LRY168. Cu un singur diamant de 0.29 carate, acest model cucereste prin forma inedita pe care o are, partile laterale aratand ca faldurile unei funde.

Un inel clasic, cu montura inalta si diamant impozant de 0.60 carate, este inelul de logodna LRY204. Piatra opulenta vorbeste de la sine si recomanda acest inel celor care isi doresc o bijuterie-statement.

Toate aceste modele de inele de logodna pot fi realizate si din aur alb, galben sau roz de 18K, dupa dorintele dumneavoastra.