Aflati la cativa pasi de luna cadourilor suntem gata facem un dar deosebit celor dragi. Motiv pentru care ne putem indrepta si mai mult atentia catre bijuteriile La Rosa, cea mai frumoasa si potrivita surpriza de sarbatori.

O gama diversa de modele de coliere, bratari, cercei, pandantive, bijuterii pentru barbati si inele sunt acum in stoc, pregatite pentru a fi livrate in 24 de ore.

bijuterii aur

Dintre modelele colectiei de bijuterii La Rosa, va propunem o noua serie de inele, bratari si coliere, un cadou deosebit pentru orice ocazie.

Inelul LRR0010 din aur alb si zeci de cristale le va surprinde in mod placut pe cele care isi doresc o pata de culoare culoare si extravaganta in tinutele de zi cu zi. Piatra rosie centrala, cu montura entourage, domina acest model remarcabil.

Doamnele care apreciaza o bijuterie extrem de fina vor fi cucerite de bratara LRB0009, din colectia de bijuterii La Rosa 2013. Realizata in intregime din aur alb si cristale mici, bratara se remarca printr-un cristal impozant de culoare rosie, taiat in forma de romb, care uneste doua linii de pietre delicate, in zona mediana a bijuteriei.

Un model deosebit este colierul LRN0058, realizat din aur alb si cristale. Ceea ce particularizeaza acest colier este calitatea exceptionala a monturii zecilor de cristale miniaturale.

Cu aspect vintage inelul LRR0081 din aur galben si cu un cristal rotund captiveaza prin designul aparte. Montura cu efect de floare si motivul geometric de la baza pietrei ii confera acestui inel prestanta si unicitate.

Trei pietre verzi de dimensiuni diferite, inconjurate de cristale albe si insirate in forma curgatoare pe un lant realizat in intregime din aur alb si cristale, fac din colierul LRN0052 un cadou ideal.

Descoperiti modelele de bijuterii La Rosa aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/bijuterii