Inele de logodna din colectiile La Rosa sunt surprinzatoare si ne arata cu fiecare model noi fete ale frumosului. Fie ca ne referim la inele delicate si minimaliste, fie ca avem in vedere modele opulente, care emana prestanta si noblete, toate inelele de logodna La Rosa captiveaza in intregime prin frumusete si unicitate.

inele de logodna 2013Inelul de logodna LRY132 imbina liniile clasice cu frumusetea atemporala a diamantelor. Realizat din aur alb, galben sau roz de 18K sau din platina si 12 diamante dipuse simetric in jurul unui diamant central de 0.22 carate, inelul este extrem de comod in momentul purtarii, avand o montura joasa a pietrelor.

Aurul galben si diamantul central fac din inelul LRY184 un model extrem de fin, potrivit unei maini delicate. Acesta are o forma clasica si iese in evidenta si prin montura de aur alb a diamantului central de 0.14 carate.

Opt pietre montate in jurul unui diamant central sunt punctul de atractie al inelului de logodna LRY206. Acest model este fabricat din aur alb, iar pietrele sunt fixate in profunzime, astfel incat montura lor este una extrem de sigura.

Inelul LRY137 combina minunat aurul alb si cel galben. Cu o forma relativ clasica, acest model se remarca nu numai datorita combinatiei cromatice, ci si prin diamantul central de 0.28 carate, prins intr-o montura de aur alb.

Romantic si suav, inelul de logodna LRY186 va fi cu siguranta preferat de miresele cu inclinatie spre frumos. O floare centrala realizata din diamante este elementul cuceritor al acestui model din aur alb, care se asorteaza cel mai bine cu o verigheta cu linii simple.

Descoperiti delicatetea si pretiozitatea inelelor de logodna La Rosa aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/inele-de-logodna/diamante