Cand intr-o colectie de bijuterii designul ingenios se combina cu finisaje de inalta clasa si cu materiale deosebite, rezultatul nu poate fi decat unul remarcabil. Colectia de bijuterii La Rosa este exemplul potrivit ca munca bijutierilor da viata unor produse de exceptie, menite sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor.

La Rosa Bijuterii

O perla aparte mov prinsa intr-o maniera inedita de restul bijuteriei face din inelul LRR0102 o piesa de care sa te indragostesti la prima vedere. Din aur alb si cu un finisaj mat, aceasta bijuterie este rafinata si eleganta.

Cu un delicat motiv floral realizat din cristale de culori contrastante, raspandite aidoma unui caleidoscop pe un fond de cristale albe, cerceii LRE0080 sunt un accesoriu de efect. Acest model cu forma de cerc este realizat din aur alb si aur galben, pietrele fiind detaliul care il scoate in evidenta.

Pietre, aur alb si linii unduitoare, toate se contopesc in bratara LRB0043. Acestea creeaza un model serpuitor, intrerupt simetric de cristale transparente.

Inelul LRR0079 din aur alb se face remarcat datorita pietrelor centrale. Acestea sunt montate in profunzime, gherutele din montura formand un model simetric alaturi de baza inelului.

Un model opulent, dominat de pietre, este inelul LRR0020. Inelul este realizat din aur alb si are ca piatra principala un cristal amplu de culoare rosie, incadrat de cristale mici, care se prelungesc si in lateral.

Descoperiti colectia de bijuterii La Rosa aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/bijuterii