O serie de inele de logodna exceptionale se gasesc in colectia de inele de logodna La Rosa cu diamante. Iesind in evidenta prin forma atragatoare, prin culoare sau prin finisajul mat ori lucios, aceste modele se remarca in primul rand prin stralucirea de neegalat a diamantelor, care le vor seduce iremediabil pe viitoarele mirese.

bijuterii_ineledelogodna

Un model elegant, care reface cu ajutorul diamantelor o floare, este inelul de logodna LRY186. La realizarea acestuia s-a folosit aurul alb, cu finisaj lucios, un diamant central, montat circular, si alte diamante mici, situate imprejurul acestuia.

Inelul de logodna cu diamant LRY157 va fi pe placul viitoarelor mirese nonconformiste. Cu un design inovator, dat de combinarea aurului galben cu cel alb, si un diamant principal, cu montura in cruce, acest model va fi apreciat cu siguranta de posesoarea sa si admirat, deopotriva, de restul privitorilor.

Exemplu de eleganta desavarsita, Inelul de logodna cu diamant LRY194 seduce prin bogatia diamantelor si finetea liniilor. O floare principala realizata din diamante in miniatura si prinsa intr-o montura cu gherute face din acest inel o bijuterie fabuloasa. La aceasta contribuie si cele doua siruri cu pietre care se afla in partile laterale ale florii, montate in profunzime.

Inelul de logodna LRY151 se potriveste unei femei puternice si active. Cu linii drepte, acesta este realizat din aur galben si are ca punct principal un diamant cu taietura rotunda, in contrast extrem de interesant cu montura patrata, realizata din aur alb.

Opulenta descrie cel mai bine inelul de logodna LRY203 din aur alb si diamante. Doua linii din pietre ce se despart doar pentru a prinde cu capetele lor un diamant spectaculos fac din acest inel o bijuterie de lux.

Descoperiti inelele de logodna cu diamante La Rosa aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/inele-de-logodna/diamante