Lumea bijuteriilor este o dimensiune in care inventivitatea maestrilor bijutieri nu pare sa se sfarseasca niciodata. Asa se intampla si in atelierele La Rosa, unde creatorii de frumos concep modele ce iti taie respiratia. Fie ca vorbim de cercei, pandantive, bratari sau inele, cele mai noi bijuterii La Rosa din colectia 2013 sunt gata de a intra in posesia dumneavoastra.

bijuterii_la_rosa_2013Perla este personajul principal al pandantivului LRN0002, spre incantarea celor care apreciaza frumusetea acestei pietre. In tonuri de alb si argintiu, datorita aurului alb si al liniilor cristalelor, ce iau forma de lacrima, acest pandantiv este rafinat si clasic.

O floare deosebita, formata din cristale mici si o perla centrala, este punctul de atractie al inelului LRR0083. Acesta este realizat din aur alb si surprinde prin modalitatea in care au fost montate cristalele, dar si prin ingenioasa lor dispunere.

Cerceii LRE0015 se remarca prin cristalul verde din mijlocul lor, care este inconjurat de mai multe cristale albe. Interesant este si sirul de cristale prinse in casete mici, la capatul carora se afla piatra principala, si care creeaza un efect extrem de elegant.

Un model foarte delicat, dar spectaculos in acelasi timp este colierul LRN0043. Ceea ce face ca acest colier sa fie cu totul si cu totul deosebit este modul in care a fost realizat, din cristale albe taiate in forma de romb, unite intre ele de alte cristale mai mici, patrate, de culoare verde.

Descoperiti bijuteriile colectiei La Rosa aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/bijuterii