Clientii magazinului online La Rosa care achizitioneaza modele de bijuterii aflate pe stoc pot beneficia de un serviciu extrem de important: acestea vor fi livrate gratuit la adresa de destinatie in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii. Acest serviciu foarte util a fost conceput cu scopul de a face ca produsul ales sa intre cat mai repede cu putinta in posesia cumparatorului, fara alte costuri de transport sau taxe suplimentare, dar si de arata nivelul de profesionalism al echipei La Rosa.

De acest serviciu se pot bucura toti cei care achizitioneaza produse aflate in gama de bijuterii La Rosa, respectiv coliere, cercei, pandantive, inele si bratari. Livrarea bijuteriilor se face de luni pana sambata in intervalul 09.00-18.00, la adresa mentionata in momentul plasarii comenzii.

La Rosa garanteaza livrarea oricarei expeditii in bune conditii si in deplina confidentialitate, oriunde pe teritoriul Romaniei, in termen de 48 de ore, cu exceptia zilelor de sambata-duminica, a sarbatorilor legale si zilelor nebancare, in care nu se fac livrari.

Echipa La Rosa este gata, totodata, sa raspunda prin intermediul rubricii de contact de pe site-ul sau tuturor intrebarilor si nelamuririlor legat de metodele de transport si timpul de livrare, iar acest lucru demonstrand, inca o data, calitatea de exceptie a serviciilor pe care La Rosa le pune la dispozitia clientilor sai.