Printre serviciile ireprosabile cu care La Rosa vine in intampinarea clientilor sai se numara si personalizarea bijuteriilor, in functie de dorintele cumparatorilor.

Bijuteriile personalizate se pot realiza pe baza unor modele pe care le-au vazut clientii intr-o fotografie sau a punerii in practica a ideilor creative ale acestora. De asemenea, se poate pleca de la un model deja existent in magazin, care va fi modificat in functie de cerintele cumparatorului. Schimbarile trebuie sa aiba aprobarea atelierului de creatie La Rosa, care verifica daca solicitarile clientului pot fi concretizate.

In acest sens, in pagina fiecarui produs exista optiunea denumita „Doresc acest model modificat”. Dand click pe aceasta facilitate, in momentul in care sunteti in pagina bijuteriei, puteti explica in campul dedicat modificarile dorite.

O a doua facilitate este realizarea bijuteriilor personalizate, la comanda. Pentru aceasta trebuie sa trimiteti imaginea cu modelul de bijuterie dorit si un consultant La Rosa va va suna pentru a pune la punct toate detaliile.

Cele mai cerute modificari sunt la capitolul verighete si se refera la latimea lor, adaugarea de pietre ori eliminarea acestora din modelul initial si executarea gravurii pe exteriorul bijuteriei. Exista si situatii in care verighetele nu pot fi modificate, deoarece modelul original nu permite acest lucru. Este cazul unor modele care au o terminatie aparte, ce ar fi iremediabil alterata in situatia unor prelucrari de latime.

Pentru a beneficia de aceasta facilitate, accesati acest link: http://blog.bijuteriilarosa.ro/doriti-un-model-de-bijuterie-special-pentru-dumneavostra/