Pe langa oportunitatea de a-i face persoanei iubite nenumarate cadouri, Ziua Femeii este si o ocazie de a va surprinde cu adevarat jumatatea, cu un minunat inel de logodna La Rosa. In magazinele La Rosa veti putea gasi o serie extrem de variata de inele de logodna, iar pentru a va facilita alegerea va prezentam trei dintre cele mai apreciate modele, ce vor fi cu siguranta pe placul fericitei domnisoare.

Unul dintre cele mai apreciate modele La Rosa este inelul de logodna cu diamant LRY132, care combina designul casic cu liniile drepte, moderne, cu finisaj mat. Acest model din aur alb de 18K impresioneaza prin dispunerea in profunzime a unui sir de diamante mici de 0.12 carate, plasate in lateralele unui diamant impunator de 0.20 carate, cu montura semi-inalta.

La fel de atragator ca modelul LRY132 din aur alb este si inelul de logodna LRY132 din aur roz, care ii aduce modelului o nota in plus de modernism cu ajutorul acestei nuante rafinate, in tendintele anului 2013, ce se combina perfect cu claritatea pietrelor.

Cu un aspect princiar si cu o atentie sporita la detalii, inelul de logodna LRY151 din aur alb de 18K si diamant este unul dintre cele mai indragite modele La Rosa. Impresionand prin dispunerea diamantelor miniaturale in doua brate unite de un diamant impresionant de 0.70 carate, acest model le va captiva cu siguranta pe cele care isi doresc un inel de logodna impunator si rafinat.

Alt model foarte apreciat este inelul de logodna LRY137 din aur de 18K, care combina perfect aurul alb cu cel galben. Realizat din doua linii de aur galben, in mijlocul carora se afla o linie de aur alb, si avand un diamant central de 0.28 carate, montat spectaculos in forma de romb, acest inel puternic va fi apreciat de o femeie pe masura.

Cu ocazia Zilei Femeii, La Rosa va ofera idei de cadouri speciale pentru femeia din viata dvs. Descoperiti aici toate modelele de bijuterii La Rosa: http://www.bijuteriilarosa.ro/