Tinutele rafinate si deosebite pe care aleg sa le poarte la nunta mireasa, domnisoarele de onoare, nasa sau mamele mirilor nu pot fi complete fara acel detaliu perfect dat de o bijuterie aleasa cu grija. O pereche de cercei, un pandantiv sau un inel spectaculos vor desavarsi aparitia doamnelor si domnisoarelor prezente la un eveniment atat de special, subliniind importanta momentului.

Bijuteriile La Rosa, ideale pentru ziua nunţiiO mireasa delicata ce va alege pentru ziua cea mare o rochie cu un decolteu elegant va aprecia cu siguranta pandantivul LDN0034 din aur alb, care va fi un accesoriu minunat. Cu un diamant de 0.05 carate cu taietura Briliant, montat in partea de jos suportului prin care trece lantisorul, acest pandantiv extrem de rafinat innobileaza tinuta si-i confera un plus de stralucire.

Potriviti pentru a completa vestimentatia nasei sau a soacrei sunt cerceii LDE0060. Acestia sunt realizati din aur roz si au un model floral de inspiratie vintage, ce aduce o nota de eleganta in plus unei tinute deosebite. Remarcabil la acest model sunt diamantele de diferite dimensiuni montate pe fond negru, care ii imprima acestui model un aer aristocratic.

O tanara domnisoara de onoare isi va particulariza tinuta cu ajutorul cerceilor LDE0067 din aur alb. Deosebit de fini, acesti cercei cu prindere tip surub, in forma de floare, se evidentiaza datorita diamantelor de 0.12 carate care inconjoara un rubin stralucitor de 0.05 carate.

In completarea cerceilor de mai sus, domnisoara de onoare poate alege si inelul LR00241 din aur alb, diamante si rubine. Acest model cu finisaj mat are in centru un rubin de 0.50 carate, inconjurat de diamante de 0.15 carate, ce il fac sa fie o bijuterie impozanta.

Descoperiti aici toate modelele de bijuterii La Rosa: http://www.bijuteriilarosa.ro/