Cele mai noi modele de inele de logodna La Rosa cu cristale combina intr-o maniera inedita si captivanta pietrele de diferite marimi cu aurul alb si cel galben. Cu design inedit, dar extrem de atragator si explozii de pietre de diferite dimensiuni, inelele de logodna La Rosa sunt garantia unui moment de neuitat.

ineledelogona cristaleUn model impozant, datorita pietrei principale de mari dimensiuni, este inelul de logodna LYZK0032. Acesta este realizat din aur alb cu finisaj lucios si se mai remarca si prin doua linii de pietre dispuse oblic in lateralele cristalului central, ce par a trece prin montura acestuia.

Intr-o forma clasica, inelul de logodna LRR0003 din aur galben cucereste prin modul in care a fost prins in mijlocul sau un cristal amplu. Acesta este montat cu ajutorul a doua gherute si pare ca se afla complet in interiorul inelului, datorita liniilor care se onduleaza in jurul sau.

Un inel de logodna cu design inovator este inelul de logodna LYZK0038. Combinand magistral aurul alb cu aurul galben si cristalele de diferite dimensiuni, acest inel de numai 2.65 grame este atragator si sofisticat.

Spectaculos si cu aspect regal este inelul de logodna LYZK0014. Realizat din aur alb si cristale dispuse in lateralele unui cristal central pe cate trei brate fine, dar si pe restul inelului, acest model se adreseaza unei femei puternice care apreciaza o bijuterie aparte, iesita din peisajul clasic al inelelor de logodna.

Un inel fin, dar plin de personalitate este inelul de logodna LYZK0042. Ceea ce face ca acest model din aur galben sa fie unul extrem de interesant sunt cristalele pozitionate in linii unduitoare din aur alb in partile laterale ale cristalului central, creand un efect de ape.

Descoperiti toate modelele de inele de logodna cu cristale La Rosa aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/inele-de-logodna/cristale