Bucuria si caldura pe care o aduc lunile de vara i-a inspirat pe bijutierii La Rosa in realizarea unei noi colectii de vara de bijuterii din aur cu diamante, care vor contribui si mai mult la starea de bine specifica acestui anotimp mult asteptat. Combinand diamantele cu pietrele semipretioase, precum si aurul alb cu cel roz sau galben, noua colectie este caracterizata prin design deosebit, linii inovatoare si rafinate, bijuteriile La Rosa devenind accesoriul perfect in acest sezon.

Extrem de diafani si de rafinati prin design si cromatica, cerceii LDE0184 combina delicat aurul alb cu cel galben, dar si pietrele pretioase, rezultatul fiind o bijuterie delicata si misterioasa. Cu forma de lacrima si un safir straveziu in mijloc, inconjurat de diamante mici care se regasesc si pe tortita, cerceii LDE0184 sunt un cadou elegant si deosebit.

O bufnita din aur alb si aur roz, reliefata cu ajutorul diamantelor miniaturale montate pe intreaga suprafata, cat si pe agatatoarea sa, face din colierul LDN0248 un accesoriu must-have al acestui sezon.

Un inel care iese in evidenta printr-un design sofisticat este modelul de inel LDR0529, realizat din aur alb si aur galben. Trei flori deosebite plasate aleatoriu pe inel si pe suprafata carora s-au aplicat diamante mici transforma acest model intr-o bijuterie unica.

Clasic prin forma, dar modern prin combinatia de culori, inelul LR00349 din aur alb atrage prin piatra centrala semipretioasa de culoare mov, in jurul careia au fost montate simetric sase diamante de mica dimensiune.

O bijuterie delicata cu tenta vintage sunt cerceii LDE0203 din aur roz, diamante si pietre semipretioase. Acest model cu prindere tip tortita se remarca printr-o piatra centrala rotunda, de culoare lila, inconjurata de diamante ce se prelungesc si pe tortita.

In completarea cerceilor LDE0203 vine colierul LDN0250, care reproduce acelasi delicat joc cromatic ce se regaseste in cerceii LDE0203. Acest colier este realizat tot din aur roz, piatra semipretioasa de culoare mov deschis din centrul sau fiind reiefata de diamante mici, care sporesc satralucirea modelului.

Descoperiti bijuteriile cu diamante La Rosa aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/bijuterii-cu-diamant/in-stoc