Cerceii din aur cu diamante inclusi in eleganta colectie de vara La Rosa 2013 cuceresc nu doar prin design si bogatia detaliilor, ci si prin combinatiile insolite de culori si pietre pretioase si semipretioase, in mijlocul carora diamantul ocupa cel mai important loc.

cercei-diamante
Frumusetea acestei pietre rare si stralucirea sa, amplificata de felurile diferite de taieturi ce o pun si mai bine in evidenta, face ca diamantul sa fie cea mai dorita piatra. Fiind caracterizat prin lux, eleganta si statut, diamantul transforma orice bijuterie intr-o piesa unica.

Diamantele si safirele din cerceii LDE0184 fac din acest model clasic din aur roz o bijuterie speciala. Un safir intr-o nuanta extrem de delicata, inconjurat de cate 11 diamante mici, precum si seria de diamante miniaturale montate pe tortita cercelului nu pot lasa indiferenta nici o iubitoare de frumos.

O combinatie cromatica extrem de sofisticata se regaseste in cerceii LDE0072 din aur alb, diamante si safire. Acest model cu design clasic seduce prin safirul principal in forma de lacrima, in jurul caruia a fost ampalsata o serie de diamante mici si o floare realizata tot din diamante, menite sa reliefeze si mai mult contrastul impresionant dintre cele doua feluri de pietre pretioase.

Cerceii LDE0193 sunt un model extravagat si rafinat. Din aur alb si diamante de 0.42, respectiv 0.48 carate, acesti cerceii cu prindere tip surub reproduc un inedit joc de linii curbe peste care s-au montat diamante fine si in capatul carora se afla cate o mini-floare realizata din diamante.

Descoperiti bijuteriile cu diamante din colectia de vara 2013 La Rosa aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/bijuterii-cu-diamant/in-stoc