Satisfacerea tuturor dorintelor clientilor este una dintre misiunile La Rosa, dorindu-ne ca orice solicitare a acestora sa fie pusa in practica. Pe lista acestor dorinte se afla realizarea de bijuterii la comanda, aceasta facilitate speciala fiind inclusa in gama larga de facilitati pe care La Rosa le ofera.

Echipa de creatie La Rosa ce se afla in spatele colectiei impresionante de verighete, inele de logodna si bijuterii poate realiza pe comanda orice model de bijuterie.

Maestrii bijuteri La Rosa sunt in masura sa materializeze orice dorinta a clientilor, fie pe baza unor modele deja existente in portofoliul La Rosa, carora li se pot aduce ajustari de dimensiune, cromatica, combinatii de metale si pietre, fie pe baza unor modele pe care clientii le-au vazut intr-o fotografie.

Totodata, in atelierele La Rosa se pot realiza bijuterii care sa reproduca o bijuterie cu valoare sentimentala sau se pot pune in practica ideile creative ale clientilor si dorinta lor de a avea o bijuterie unica la final.

Inainte de a trece la etapa realizarii acestor bijuterii, schimbarile trebuie sa aiba aprobarea atelierului de creatie La Rosa, care verifica in ce masura solicitarile pot fi puse in practica. Totodata, daca exista vreo neconcordanta intre dorinta clientului si posibilitatea tehnica de a realiza aceasta bijuterie, echipa de creatie va face precizarile de rigoare si il va ajuta pe client sa aleaga varianta cea mai potrivita, fara ca acest lucru sa insemne renuntarea la dorintele sale.
Bijuteriile astfel personalizate se vor ridica atat la nivelul exigentelor clientului, dar vor intruni si cerintele de profesionalism si calitate caracteristice brandului La Rosa.

Toti cei care iubesc bijuteriile La Rosa pot beneficia de aceasta facilitate accesand linkul: http://blog.bijuteriilarosa.ro/doriti-un-model-de-bijuterie-special-pentru-dumneavostra/.

Descoperiti si celelalte facilitati La Rosa aici: http://blog.bijuteriilarosa.ro/2013/06/07/facilitati-la-rosa-in-sprijinul-clientilor/.