La Rosa acorda o atentie deosebita dorintelor si solicitarilor tuturor clientilor sai, printre acestea aflandu-se si realizarea bijuteriilor la comanda. Cu ajutorul echipei noastre, orice idee poate fi materializata intr-o bijuterie unicat, realizata cu atentie si profesionalism.

In atelierul La Rosa se poate crea pe comanda absolut orice model de bijuterie, de la verighete, la inele de logodna, bijuterii dintre cele mai diverse, accesorii sau chiar bijuterii pentru barbati.
Aceste modele pe comanda pot avea ca punct de plecare bijuteriile din amplul portofoliu La Rosa, care pot fi modificate nu numai din punct de vedere cromatic al pietrelor sau al aurului din compozitie, ci si ca dimensiune.
Echipa de creatie poate realiza, de asemenea, bijuterii pe baza unor fotografii sau poate reproduce un model de importanta afectiva pentru client, care isi doreste sa detina o varianta actuala a bijuteriei preferate a unei persoane dragi din familie.

Un prim pas in realizarea bijuteriei mult dorite este acela de a trimite catre La Rosa o imagine cu modelul de bijuterie solicitat de client. Acest lucru se poate face accesand blogul La Rosa aici http://blog.bijuteriilarosa.ro/doriti-un-model-de-bijuterie-special-pentru-dumneavostra/ si completand casetele care cer detalii suplimentare pentru determinarea tipului de bijuterie si a modelului sau, dar si datele personale ale clientului. Ulterior, un consultant La Rosa va suna persoana care a formulat cererea pentru a pune la punct toate amanuntele si pentru a-i furniza o perioada estmativa de realizare a produsului. Este important de mentionat ca toate solicitarile trebuie sa aiba aprobarea atelierului de creatie La Rosa, care verifica in ce masura acestea se pot materializa si care ii aduce clientului explicatii detaliate legate de procesul de creatie.

Aceasta facilitate de realizare a bijuteriilor pe comanda este inclusa in gama extrem de variata de facilitati pe care La Rosa le ofera actualilor si viitorilor sai clienti.

Descoperiti si celelalte facilitati La Rosa aici: http://blog.bijuteriilarosa.ro/2013/06/07/facilitati-la-rosa-in-sprijinul-clientilor/