Noua colectie de verighete La Rosa 2014 a fost conceputa cu cea mai mare grija si dedicare si cu scopul de a intruni toate asteptarile si dorintele clientilor.

Modelele incluse in aceasta colectie au un design si o cromatica spectaculoase, sunt impecabil realizate, cu o atentie maxima la detalii si proportii. Pe langa toate aceste calitati, colectia mai dispune de un avantaj important, caracteristic, de altfel, brandului La Rosa: usurinta si rapiditatea alegerii modelului preferat.

Verighetele preferate pot fi alese din cele peste 150 de modele incluse in noua colectie 2014 si sunt disponibile intr-o maniera extrem de facila, ca subcategorie de sine statatoare la rubrica verighete. Toate modelele sunt realizate din aur de cea mai buna calitate, cristale sau diamante, iar cumparatorul poate beneficia de facilitati individuale in momentul achizitiei.

Pe lista acestor facilitati se regaseste personalizarea verighetelor, care se poate stabili inainte de a trimite comanda, prin bifarea catorva rubrici indicate pe site. Aici intra modificarea dimensiunii verighetelor, a culorii si a numarului de pietre. Daca dorintele clientului sunt deosebite, atunci el poate intra in legatura cu echipa de consiliere La Rosa, pentru a afla cum se pot pune in aplicare cerintele sale.

O alta facilitate exceptionala este si posibilitatea de a cumpara verighete diferite, din colectii distincte, ceea ce extinde la maxim oportunitatea de a purta verigheta preferata si le permite mirilor sa fie originali.

Alte doua facilitati disponibile in momentul achizitiei de verighete sunt gravura gratuita si posibilitatea platii in rate. Aceasta a doua optiune extrem de importanta, care face ca verighetele sa fie achitate in 4 rate fara dobanda cu Card Avantaj sau cu cardul Garanti, se poate bifa inainte de trimiterea comenzii.

Descoperiti noua colectie de verighete La Rosa 2014 aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verighete/colectia-2014