Varietatea modelelor de verighete incluse in colectia de verighete La Rosa 2014 face ca un numar foarte mare dintre acestea sa se regaseasca pe lista preferintelor viitorilor miri.
Modelele sunt clasice sau avangardiste, au linii simple sau sofisticate si combina aurul de diferite culori cu cristalele sau cu diamantele imaculte, cu stralucire perfecta.

Va prezentam in continuare cinci dintre cele mai apreciate modele de verighete din colectia La Rosa 2014.

Unul dintre cele mai apreciate modele sunt verighetele LRT398, din categoria Light La Rosa 2014. Acestea sunt un model clasic, realizat din aur alb si personalizat prin doua tipuri de finisaje, mat si lucios. Tot la categoria detalii se inscriu si cele trei cristale sau diamante plasate oblic in centru, deasupra zonei lucioase.

Un model romantic, foarte indragit de clientii La Rosa si al carui motiv central este o impletitura din aur galben, sunt verighetele LRT396 din colectia Light La Rosa 2014. Acestea sunt realizate dintr-o combinatie de aur alb si aur galben, au finisaj lucios si se potrivesc cuplurilor care apreciaza frumusetea si delicatetea.

Niste verighete ca o opera de arta, care seduc la prima vedere, sunt verighetele LRM230, incluse in categoria Manual La Rosa 2014. Cu un design elaborat, care este perfect evidentiat pe intreaga latime de 8.5 mm a inelului, aceste verighete din aur alb si aur galben combina motivul grafic cu o insiruire de pietre de mici dimensiuni.

Un alt model apreciat, aparent simplu, dar complex prin detaliile de design, sunt verighetele LRM158 care fac parte din categoria Manual La Rosa 2014. Modelul este realizat aproape in totalitate din aur alb cu finisaj mat, dar se remarca intr-o laterala prin doua benzi fine, una din aur galben lucios, iar cealalta din cristale sau diamante de mici dimensiuni.

Cu un design clasic, verighetele LRM126 din categoria Manual La Rosa 2014 sunt un model extrem de apreciat. Stralucitoare prin cromatica si cele doua cristale sau diamante pozitionate central, verighetele au finisaj mat si o latime de 6 mm.

Descoperiti noua colectie de verighete La Rosa 2014 aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verighete/colectia-2014