Linia de verighete Avant-garde, colectia La Rosa 2014, este alcatuita din cele mai complexe modele de verighete, combinatii cromatice si tehnici inovatoare de realizare, precum si materiale speciale prelucrate prin procedee unice La Rosa.

Linia de verighete Avant-garde este adresata viitorilor miri cu inclinatii artistice, nonconformiste, care isi doresc ca verigheta sa fie si bijuterie.

Va prezentam in continuare patru dintre cele mai apreciate modele de verighete din linia Avant-garde, colectia La Rosa 2014, o demonstratie de creativitate si mestesug.

Verighetele Ganesh din linia Avant-garde, colectia La Rosa 2014, combina aurul roz si alb cu o linie neagra care le si separa le si tine impreuna, in acelasi timp.
Ornamente orientale realizate in partea roz al verighetelor simbolizeaza eternitatea iubirii. Suprafata verighetei nu este nici mata, nici lucioasa, ci obtinuta printr-o tehnologie noua adusa de La Rosa, foarte apreciata de catre miri.

Verighetele Alatar din linia Avant-garde, colectia La Rosa 2014, sunt preferate de catre cuplurile carora le place stilul avantgardist.
Realizate din rodium negru placat cu aur galben pe fond, verighetele Alatar evidentiaza atat pietrele cat si ornamentele realizate pe din aur alb si aur galben.
Verighetelor de dama, tintuitorii La Rosa au montat cu grija o serie de diamante ce vor straluci toata viata cu aceeasi intensitate.

Verighetele Timon din linia Avant-garde, colectia La Rosa 2014, sunt inspirate din cultura si ornamentele celtice (irlandeze) si cuprind simbolul infinitului. Verigheta barbateasca este cu doar 2 mm mai ingusta deoarece sunt barbati care nu au fost obisnuiti sa poarte bijuterii pana la purtarea verighetei. La cerere, La Rosa poate realiza ambele verighete de aceeasi latime. Culoarea bordo este realizata din email, un material rezistent, iar aurul galben evidentiaza stralucirea pietrelor, rezultand un model de verighete nemaipomenite.

Verighetele Krishna din linia Avant-garde, colectia La Rosa 2014, are pietrele ingropate cu o tehnica foarte speciala intre patratele realizate din email si placat peste aur. Aceasta tehnica garanteaza mireselor ce aleg La Rosa o stralucire ce nu isi va pierde din luciu toata viata. Aurul alb sidefat si aurul roz se unesc si creaza o imagine spectaculoasa. Pe langa a fi o verigheta, modelul Krishna se poate considera o bijuterie sau chiar o piesa de arta. Verigheta mirilor arata foarte bine si pe degete domnilor eleganti, asortate cu un costum negru sau bluemarin.

Descoperiti linia de verighetele Avant-garde aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verighete/Avantgarde