Avem placerea sa va prezentam doua modele noi de verighete, parte a liniei Manual, colectia La Rosa 2014. Verighetele Shadow sunt gata sa captiveze cuplurile care isi doresc sa-si pecetluiasca iubrea printr-o pereche de verighete unice. Modelele fac parte din linia Manual si includ trasaturile specifice acestei linii La Rosa: finisaje inedite, combinatii de culori, forme spectaculoase, dar echilibrate, armonie.

Bijutierii La Rosa au creat verighetele Shadow intr-un design unic in Romania, acest lucru datorandu-se tehnicii laserului, o metoda inovatoare prin care au fost realizate. Cu ajutorul acesteia, pe exteriorul fiecarei verighete de dama a fost realizat un model floral repetitiv, perfect simetric, in timp ce in interiorul verighetei barbatesti a fost reprodus in oglinda acelasi model floral.

Totodata, ceea ce face ca aceste modele sa iasa in evidenta si mai mult este combinatia cromatica de aur alb si aur galben. Aceasta produce un joc de contraste de exceptie cu finisajul lucios si cel mat al verighetelor. Nota finala de rafinament adaugata ambelor variante ale modelului de verigete Shadow consta intr-o linie fina de cristale sau de diamante, pozitionata intr-o laterala a verightei de dama.

Potrivite pentru cuplurile ce cauta un model de verighete care sa inglobeze in el, pe langa caracteristicile unui design unic, si simbolul iubirii eterne si al jumatatii care devine intreg, verighetele Shadow sunt disponibile in doua variante: modelul Shadow one si modelul Shadow two.

Descoperiti verighete Shadow one aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verigheta-shadow-one Descoperiti verighete Shadow two aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verigheta-shadow-two