Linia de verighete Light din colectia de verighete La Rosa 2014 va prezinta modele elegante si fine, cu latimi echilibrate si detalii aflate la granita dintre modern si clasic.

Linia de verighete Light, colectia La Rosa 2014, indeplineste dorintele clientilor exprimate in momentul in care isi comanda verighetele astfel incat, verighetele acestei linii au fost realizate conform preferintelor acestora.

Va prezentam in continuare trei dintre cele mai apreciate modele de verighete ale liniei Light, colectia La Rosa 2014.

Designul spectaculos, dat de liniile ondulate, marcate de diamante cu taietura Princess si de aurul roz, face din verighetele LRT264 un model unic pe piata din Romania. Acest model este perfect realizat de bijutierii La Rosa, fiind o verigheta care imbina stilul clasic cu cel modern.

Verighetele Capella sunt apreciate de miri pentru latimea lor echilibrata, de 7 mm, si pentru combinatia de benzi mate de aur alb si aur galben, unite de o alta banda subtire de aur alb lucios. Detaliul care atrage la acest model este caseta cu cristale ori diamante pozitionata in partea superioara a verighetei.

Verighetele LRT272 sunt realizate din aur alb lucios, peste care este suprapusa o linie fina de aur galben. Trei diamante sau cristale centrale caracterizeaza acest model elegant, indragit de cei ce apreciaza un detaliu deosebit.

Descoperiti verighetele liniei Light, colectia La Rosa 2014, aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verighete/light