Linia de verighete Manual din colectia de verighete La Rosa 2014 este o reprezentare a varietatii si calitatii verighetelor La Rosa. Astfel, viitorilor miri ce isi doresc ca simbol al casatoriei lor o bijuterie de inalta clasa, cu o frumusete atemporala, La Rosa le recomanda verighetele liniei Manual.

Va prezentam in continuare trei dintre cele mai apreciate modele ale liniei de verighete Manual, colectia La Rosa 2014, ce pot constitui alegerea ideala pentru viitorii miri ce isi doresc o pereche de verighete elegante.

Verighetele Infinity sunt deosebite prin finetea lor si au fost gandite de catre bijutierii La Rosa sa se potriveasca oricarei conformatii sau lungimi a degetelor. Realizate complet din aur alb, intr-un design clasic si discret, cu o latime de numai 3 mm, verighetele Infinity pot fi incrustate cu diamante sau cristale, de jur imprejur.

Verighetele Pacific sunt un model cu o latime echilibrata, de 6 mm, in care predomina aurul alb, mat. Varianta pentru doamne a acestui model contine cinci pietre, discret plasate in zona mediana. Pacific este o verigheta care poate fi cu usurinta prima alegere a multor miri, deoarece insertia fina centrala de aur galben permite purtatorului sa isi asorteze cu usurinta verigheta la orice vestimentatie.

Verighete Ace, realizate din aur galben, sunt preferate de multe cupluri datorita latimii sale echilibrate, de 4.5 mm, si a detaliilor cu pietre, montate doar pe jumatate din circumferinta verighetei pentru doamne. Varianta pentru domni nu are pietre in compozitie, ci o caseta in partea superioara, delimitata din model. Combinatiile mentionate fac ca modelul de Verighete Ace sa fie indragit de cei ce isi doresc o verigheta clasica si delicata.

Descoperiti verighetele liniei Manual, colectia La Rosa 2014, aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verighete/manual