Varietatea si calitatea verighetelor din linia Manual, colectia La Rosa 2014, ii va surprinde placut pe aceia dintre dvs. care sunt in cautarea unui simbol al casatoriei lor si a unei bijuterii de inalta clasa, cu o frumusete atemporala.

Verighetele liniei Manual au caracteristici ce descriu maiestria bijutierilor La Rosa si inovatia brandului nostru.

Va prezentam in continuare trei dintre cele mai apreciate modele de verighete ale liniei Manual, colectia La Rosa 2014, modele diferite ca stil si culori, o alegere inedita si eleganta indiferent de preferintele dvs.

Verighetele Elete din linia Manual, colectia de verighete La Rosa 2014, sunt un model deosebit, patrat atat in interior, cat si in exterior, foarte comod, deoarece nu preseaza degetul. Caracteristicile acestea recomanda verighetele Elete cuplurilor cu o viata dinamica, ce doresc sa nu fie incomodati de verigheta in activitatile lor cotidiene.

Verighetele Hebe din linia Manual, colectia de verighete La Rosa 2014, cuceresc viitorii miri prin mixul de culori al aurului si alternarea texturii mate cu cea sidefata. Detaliile spectaculoase ale verighetelor Hebe nu se opresc aici: bijutierii La Rosa au montat cristale sau diamante de jur imprejurul verighetei feminine, monturile speciale parand a fi si ele gravate.

Verighetele Eros din linia Manual, colectia de verighete La Rosa 2014, reprezinta unul dintre cele mai apreciate modele de verighete La Rosa. Realizate predominant din aur galben, cu finisaj ice, verighetele Eros au ca element deosebit linia de aur alb sidefat ce margineste inelul si randul fin de cristale sau diamante, dupa preferinta, ce ofera un plus de eleganta.

Descoperiti verighetele liniile Manual, colectia La Rosa 2014, aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verighete/manual