Complexitatea echilibrata a designului este una dintre caracteristicile liniei de verighete Manual, colectia La Rosa 2014. La Rosa le recomanda viitorilor miri cu gusturi fine si care apreciaza lucrurile de valoare, in care eleganta si extravaganta se regasesc in armonie.

Verighetele liniei Manual sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate, in modele mai apropiate de zona clasica decat de cea avangardista, care atrag prin varietatea designului si a culorilor folosite in fabricarea lor.

Va prezentam in continuare trei dintre cele mai apreciate modele de verighete ale liniei Manual, colectia La Rosa 2014, modele diferite ca stil si culori, o alegere inedita si eleganta indiferent de preferintele dvs.

Verighetele Hestia din linia Manual, colectia de verighete La Rosa 2014, sunt unul dintre cele mai elaborate modele ale liniei Manual. Realizate dintr-o singura culoare de aur, verighetele Hestia au o latime generoasa pentru a permite doua randuri de cristale sau diamante de jur imprejur, ce marginesc un design special cu efect de fir a aurului.

Verighetele Gaia din linia Manual, colectia de verighete La Rosa 2014,cuceresc viitorii miri prin designul la granita dintre modern si clasic. Realizate intr-o combinatie de aur galben si aur alb, intr-o forma usor rotunjita, verighetele Gaia au un rand de cristale sau diamante montate pe o sina din aur alb sidefat.

Descoperiti verighetele liniei Manual, colectia La Rosa 2014, aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verighete/manual