Complexitatea detaliilor si a designului verighetelor din linia Broderie Venetiana, colectia Manual La Rosa 2014, face din aceste modele adevarate opere de arta. Reproducand finetea dantelei, dar si lucrari celebre ale Renasterii, verighetele din aceasta linie unica ies in evidenta prin motivele grafice exceptional realizate de maestrii bijutieri La Rosa.

Va prezentam in continuare trei dintre cele mai apreciate modele de verighete din linia Broderie Venetiana, colectia La Rosa 2014, o demonstratie de arta si maiestrie.

Un model spectaculos sunt verighetele Merceri, din linia Broderie Venetiana, colectia La Rosa 2014. Acestea pun foarte bine in valoare maiestria atelierului de creatie La Rosa, care a reusit sa le ofere viitorilor miri un model remarcabil. Verighetele sunt realizate din aur galben si se diferentiaza printr-un model grafic central, auriu pe fond negru, dar si prin doua linii laterale de cristale sau diamante.

Verighetele Venus din linia Broderie Venetiana, colectia La Rosa 2014 sunt un model cu adevarat deosebit realizat din aur galben, rodiu si pietre. Reproducand fidel in casete simetrice imaginea zeitei Venus portretizata de Botticelli, aceste verighete ies in evidenta si prin seria de trei cristale sau diamante pozitionate pe lungime intre casetele cu chipul zeitei marine.

Unul dintre cele mai extravagante modele din linia Broderie Venetiana sunt verighetele Murano, realizat din aur alb, rodiu si cristale sau diamante. Motivul principal al acestor verighete puternice este chiar vita de vie, transpusa pe fond negru sub forma unei frumoase linii grafice in relief.

Descoperiti linia de verighete Broderie Venetiana aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verighete/broderie-venetiana