Fiecare femeie isi doreste sa straluceasca prin felul ei de a fi, sa puna in valoare calitatile pe care le poseda si de cele mai multe ori cauta sa gaseasca un accesoriu cat mai reprezentant firii ei care sa o propage in centrul atentiei. Una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le puteti face in ipostaza de a decide pentru dumneavoastra, sau pentru o persoana draga, este alegerea unui colier cu pandantiv simbolic.

De aceea, La Rosa lanseaza o colectie de coliere cu zodii – pandantiv reprezentativ fiecarui semn zodiacal, menita sa aduca laolalta bunul gust si eleganta.

Va prezentam in continuare descrierea semnului zodiacal si colierul cu zodie La Rosa – bijuterii dedicate iubitoarelor de bijuterii si doamnelor speciale din viata noastra.

Femeia varsator iubeste libertatea, insa nu poate fi considerata o rebela fara cauza; aspiratiile pe care aceasta le are sunt distincte fata de cele ale altor reprezentante ale zodiacului. Despre femeia varsator stim si ca are o personalitate ancorata in prezent, este mereu o placere datorita manierelor ei, dar este in acelasi timp o fire extrem de imprevizibila si creativa.
Colierul zodia varsator este realizat din aur galben de 18K in care au fost montate diamante de 0.12 ct.

Femeia pesti este o femeie moderna, delicata, care iubeste libertatea. Pentru o nativa in zodia Pesti se spune ca visul este mai important decat realitatea, de aceea de cele mai multe ori lupta si reuseste sa ajunga mai departe decat cei din jur depasindu-i nu de putine ori. Optimismul si energia care o caracterizeaza fac sa scoata mereu la lumina partea buna a lucrurilor chiar si in cele mai neplacute situatii.
Colierul zodia pesti este creat din aur alb de 18K in care au fost incrustate diamante de 0.06 ct.

Femeia berbec este o luptatoare la fel ca si ceilalti reprezentanti ai zodiei, insa cu o personalitate incredibil de complexa. Isi stabileste standarde ridicate si sarcini dificile pe care se ambitioneaza sa le duca la bun sfarsit. Femeia berbec este moderna, mereu pusa la curent cu tot ce inseamna nou si frumos, e un bun lider, si mai cu seama un om care stie sa controleze tot felul de situatii. Un cuvant reprezentativ pentru femeia Berbec – independenta.
Colierul zodia berbec este realizat din aur alb de 18K in care au fost montate diamante de 0.07 ct.

Femeia taur odata ce te apropii de ea, fie ca vrei, fie ca nu, vei observa inteligenta si puterea emotionala de care da dovada in mod constant. Are capacitatea de a jongla cu situatii dificile fara sa se impacienteze si apeland la tact. Nici feminitatea nu poate fi omisa atunci cand discutam despre femeia taur, pe care reuseste mereu sa o puna in evidenta fara prea mult efort. Simplitatea si eleganta fac parte din topul preferintelor ei atunci cand vine vorba de tinuta.
Colierul zodia taur este realizat din aur alb de 18K in care au fost montate diamante de 0.07 ct.

Femeia gemeni are o personalitate complexa, o natura duala, este in majoritatea timpului energica, rareori o vei vedea ca sta locului, iar starea de bine pe care o emana devine molipsitoare intr-un timp foarte scurt. Este o fiinta libera: cand va avea ceva de spus va spune, iar daca isi va dori sa faca ceva isi va da toata silinta sa puna in aplicare un plan pentru a reusi.
Colierul zodia gemeni este realizat din aur alb de 18K in care au fost incrustate diamante de 0.09 ct.

Femeia rac – semnul zodiacal al Racului este asociat in majoriatea cazurilor cu familia si caminul, iar in particular poate fi usor descris in raport cu figura materna. Femeile Rac au un aer melancolic si nostalgic, insa asta nu le impiedica sa devina femei sigure pe ele si stabile din punct de vedere emotional. Femeia Rac este o prietena loiala pentru multe persoane, un umar, un sprijin, gata sa sara in ajutor oricui va solicita acest lucru.
Colierul zodia rac este realizat din aur roz de 18K in care au fost incrustate diamante de 0.12 ct.

Femeia leu are acel ceva care o face foarte usor de remarcat, mai ales intr-o multime, reusind sa atraga privirile tuturor prin simpla sa prezenta. Adora sa fie in competitie si de cele mai multe ori este recunoscuta ca lider al grupului sau, ceilalti membri supunandu-se si respectandu-i alegerile. Ca si atribute reprezentative ale acestui semn zodiacal mentionam pofta de viata, rafinamenul si senzualitatea. Femeia leu are reteta pentru ceea ce inseamna o femeie ideala, imbinand cantitati perfecte de inteligenta, putere si carisma.
Colierul zodia leu este realizat din aur alb de 18K in care au fost incrustate diamante de 0.07 ct.

Femeia fecioara stie sa conduca prin inteligenta si tact, de aceea va analiza cat se poate de calm chiar si cele mai dificile situatii. Femeia Fecioara tinde spre succes prin toate eforturile pe care le depune. Reuseste sa aiba lucrurile de partea ei prin stilul de viata disciplinat si foarte bine organizat, se pregateste dinainte si rareori face gafe. Curajul caracteristic unei Fecioare este deseori mascat in spatele unui aer timid si introvertit.
Colierul zodia fecioara este realizat din aur alb de 18K in care au fost incrustate diamante de 0.12 ct.

Femeia balanta poseda o personalitate desavarsita, reuseste fara probleme sa imbine eleganta si manierele. Femeie fermecatoare, dar in interiorul careia exista o latura masculina, foarte bine ascunsa e gata sa actioneze in situatii limita si in general complet spontan. Ii plac dezbaterile care au la baza argumente puternice bazate pe fapte, mereu va cantari problema din ambele perspective din pricina unui simt al corectitudinii dus la extrem.
Colierul zodia balanta este realizat din aur galber de 18K in care au fost incrustate diamante de 0.09 ct.

Femeia scorpion este intruchiparea loialitatii, un adevarat etalon pentru ceea ce inseamna prietenia si sustinerea neconditionata. Femeia Scorpion are un simt al dreptatii foarte bine dezvoltat, pe langa care da dovada si de independenta, ce nu va permite subjugarea acesteia in niciun fel, indiferent de circumstante. Fiind un foarte bun observator, este harazita sa priceapa si sa vada ceea ce altii nu observa.
Colierul zodia scorpion este realizat din aur roz de 18K in care au fost incrustate diamante de 0.11 ct.

Femeia sagetator vine la pachet cu o personalitate placuta, afectuoasa si cat se poate de deschisa, insa in acelasi timp cu un simt pragmatic foarte dezvoltat, prefera o viziune cat mai apropiata de adevar asupra a ceea ce o inconjoara si nu ii place sa se hraneasca cu miraje. Este foarte sincera si asta o face deosebita. Femeia sub semnul Sagetator vede totul intr-o aura optimista, fara a fi insa irationala, mereu va analiza calm fiecare situatie si va incerca sa imbunatateasca pe cat posibil.
Colierul zodia sagetator este realizat din aur galben de 18K in care au fost incrustate diamante de 0.07 ct.

Femeia capricorn ca si ceilalti reprezentanti ai acestei zodii este greu de incadrat intr-un anumit tipar, ba chiar si mentionarea unor caracteristici generale pare a fi o sarcina dificila datorita firii schimbatoare a acestora. Ceea ce stim cu siguranta despre Capricorn este ca incearca sa gaseasca respect, autoritate, pozitie sociala si recunoastere. Are o fire ambitioasa care nu va tine cont de pasii pe care trebuie sa ii parcurga in drum spre succes, important este sa ajunga la destinatie. Femeia Capricorn este de o eleganta naturala care poate de prea multe ori se ascunde in spatele unui aer modest.
Colierul zodia capricorn este realizat din aur roz de 18K in care au fost incrustate diamante de 0.09 ct.

Descoperiti colectia de coliere cu zodii aici:
http://www.bijuteriilarosa.ro/cadouri/zodii