La Rosa Sediu Nou

Suntem bucurosi sa anuntam deschiderea unui nou magazin La Rosa. Noua locatie in care ne puteti gasi este Palas Mall din Iasi. Magazinul La Rosa s-a deschis de curand si este situat la etajul 1 al mall-ului iesean. Va invitam sa intrati in universul bijuteriilor de inalta clasa.

Noul magazin da dovada de o eleganta deosebita, o eleganta caracteristica brand-ului La Rosa. Magazinul ofera o gama variata de bijuterii superbe. Peste 1000 de modele de verighete, inele de logodna sau colectii speciale, realizate impecabil de catre maestrii bijutieri La Rosa, va vor fermeca instant.

O vizita in magazinul La Rosa va v-a invata diferenta dintre un accesoriu si o bijuterie deosebita. Magazinul ofera o varietate de inele, coliere, cercei sau bratari realizate cu atentie la detalii, cu accent pe stil, gratie si eleganta.

La Rosa Palas Mall Iasi

Bijuteriile cu diamante, cu smaralde sau cu rubine fac deliciul tuturor. Motivele grafice, complexitatea detaliilor sau precizia finisajelor sunt doar o mica parte din caracteristicile impecabile ale bijuteriilor La Rosa. Modele ridicate la rang de opere de arta prin design-ul spectaculos asigura unicitatea brand-ului.

Cu o experienta de peste 40 de ani in realizarea bijuteriilor, brand-ul La Rosa se remarca prin eleganta, stil si finete.

Primul magazin La Rosa a fost deschis in anul 2009. Este situat in Bucuresti, central, pe Calea Victoriei 87-89. La inceput a fost gandit ca un boutique privat de bijuterii, inele de logodna si verighete. In anul 2011 brand-ul s-a extins, deschizand magazine La Rosa in Constanta si Craiova.

La Rosa Palas Mall Iasi

Anul 2015 vine cu o locatie noua: magazin La Rosa in Palas Mall Iasi.

Surprizele continua!