Casatoria marcheaza atat iubirea ce si-o poarta unul altuia cei doi indragostiti, cat si intrarea intr-o noua etapa a existentei, poate mai frumoasa ca cea de pana atunci. Iar ca semn al acestei iubiri stau verighetele atent alese de miri, bijuterii care inmagazineaza nu numai sentimente, ci si particele din trasaturile celor doi.

Pentru a da o nota personala verighetelor, mirii pot opta pentru gravarea acestora, sporindu-le astfel valoarea sentimentala. La Rosa ofera aceasta facilitate gratuit, indiferent daca modelul este unul propriu sau achizitionat din atelierul La Rosa.

blog-post4

Daca modelul urmeaza sa fie achizitionat din magazinul La Rosa, acest serviciu ar trebui specificat de catre miri in momentul in care cei doi dau comanda pentru verighete, deoarece gravura se realizeaza in atelier cu ajutorul laserului si a altor utilaje speciale.

In cazul in care achizitia de verighete se face de pe magazinul online www.bijuteriilarosa.ro, iar mirii doresc ca inelele sa fie gravate, pentru a beneficia de aceasta facilitate gratuita, acestia trebuie sa specifice in momentul achizitiei acest lucru, bifand caseta care indica serviciul respectiv.

Totodata, ei trebuie sa selecteze cu atentie tipul de font dorit din cele propuse pe site, dar, mai ales, sa completeze cu grija textul aferent fiecarei verighete in parte. In functie de dorintele celor doi indragostiti, acest text poate sa fie numele lor si data nuntii, dar si o declaratie de dragoste pentru partener, de mica dimensiune, ca sa poata fi gravata adecvat in interiorul verighetei. Este recomandat ca textul sa se incadreze in limita a 18-20 caractere, cu tot cu spatii. Insa acesta poate depasi limita in functie de marimea, latimea si complexitatea verighetelor. Termenul de livrare este de aproximativ 2-3 saptamani.

La Rosa va sfatuieste sa aveti in vedere faptul ca verighetele ce contin decupaje sau cele care sunt realizate in totalitate din pietre si care au, astfel, spatiu gol in spatele lor nu permit efectuarea unei gravuri.

Deoarece povestile de dragoste ale cuplurilor ce urmeaza sa se casatoreasca sunt diferite, La Rosa recomanda mirilor sa fie expresivi si originali in cazul gravarii verighetelor. O idee creativa ar fi ca fiecare sa graveze verigheta celuilalt. Astfel, in ziua nuntii, cei doi vor descoperi declaratiile de dragoste inscrise pe verighete, surpriza fiind una frumoasa.

La Rosa va propune mai jos cateva idei creative pentru gravarea verighetelor.

1. Alegeti un vers din poezia voastra preferata care sa insemne ceva pentru voi doi:

“Here begins a new life” (La Vita Nuova, Dante Alighieri, 1295)

“Iubirea naşte-n cel iubit iubire”(Infernul – Damnatii iubirii, Dante Alighieri)

“I carry your heart with me”/ “Your are my fate”/ “You are my world” (I carry your heart with me, E.E. Cummings)

2. O replica din filmul vostru preferat poate fi textul ideal pentru gravarea verighetelor:

“To me, you are perfect” (Love, Actually)

“You had me at hello” (Jerry Maguire)

“I’ll never let go” (Titanic)

3. Folositi pentru gravare un vers de suflet din “melodia voastra”:

“Our lives have just begun”  (Endless Love, Mariah Carey)

“You are everything I love” ( Everything I love, Glenn Miller)

“I honestly love you” (I honestly love you, Olivia-Newton John)

4. Daca sunteti pasionati de calatorii si va place sa invatati cuvinte noi in diferite limbi straine, puteti scrie “Te iubesc” in limba voastra straina preferata:

Franceza: Je t’aime

Portugheza: Eu te amo

Olandeza: Ik hou van u

Limba greaca veche: Se filō

5. Alte idei creative pe care le puteti folosi:

– o replica pe care a spus-o unul dintre voi la prima intalnire;

– daca aveti un hobby sau un interes special pe care il impartasiti impreuna, ganditi-va cum ati putea transpune acest lucru in cuvinte.

Va prezentam in continuare o lista cu 5 modele de verighete recomandate de La Rosa pe care puteti grava mesajele dumneavoastra de dragoste:

1. Verighetele ABRIANNA din colectia Da Vinci sunt un model sofisticat si rafinat, perfecte pentru gravarea mesajului de iubire dorit. Realizate din aur roz de 18K, verighetele impresioneaza prin designul indraznet si unic pe care maestrii bijutieri La Rosa l-au creat, combinand frumusetea pietrelor pretioase cu finetea detaliilor gravate pe fondul verde al verighetelor.

abrianna

2. Verighetele Helen din linia Eternity, colectia de verighete La Rosa, reprezinta o capodopera de imbinari perfecte, croite in aur alb si avand o latime de 9 mm ce confera un design in linii moderne. Verigheta feminina poate fi decorata cu diamante sau cristale, in functie de preferintele mirilor.

helen

3. Verighetele Cannaregio din linia Broderie Venetiana, Colectia La Rosa, surprind viitorii miri prin latimea echilibrata, forma confortabila si frumusetea detaliilor. Realizate din aur galben si rodiu, verighetele Cannaregio imbina grafica florala cu stralucirea cristalelor sau a diamantelor.

4. Verighetele Cellica, care apartin colectiei La Rosa NeoClassic, ies in evidenta prin grafica exceptional realizata de maestrii bijutieri La Rosa, ele cucerind prin finetea designului ales. Latimea acestui model a fost special aleasa, pentru a fi remarcat profilul drept, acesta fiind imbogatit de frumusetea modelului aplicat.

cellica

5. Verighetele MUNTENIA din linia Etnic La Rosa se remarca prin combinatia cromatica dintre aurul roz si fundalul negru pe care sunt gravate detalii impresionante. Remarcandu-se prin design-ul complex, impecabil realizat, verighetele MUNTENIA au o eleganta aparte. Inspirand motive traditionale specifice zonei, ne poarta cu gandul la traditii si valori autentice romanesti.

muntenia

Descoperiti verighetele La Rosa aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verighete