Colectia de bijuterii La Rosa din aur si cristale impresioneaza nu numai prin designul deosebit al modelelor, ci si prin combinatia eleganta dintre aur si cristalele de diferite dimensiuni.

La Rosa foloseste in realizarea verighetelor, inelelor de logodna si a bijuteriilor din aur precum inele, cercei, bratari, coliere si pandantive cristale naturale si cristale Swarovski de calitate superioara, 100% originale.

Transparente si perfect incolore sau, dimpotriva, cu o atragatoare paleta cromatica, cristalele utilizate in fabricarea bijuteriilor La Rosa scot in evidenta frumusetea modelelor noastre, cucerind iubitoarele de bijuterii.

Inelele-de-logodnă-La-Rosa-cu-cristaleVa prezentam in cele ce urmeaza cateva aspecte importante ale cristalelor Swarovski.

Ce sunt cristalele Swarovski?

Cristalele Swarovski sunt cristale realizate industrial dintr-o sticla optica extrem de pura, de calitate superioara, cu mai multe fete cu taietura precisa. Cristalele Swarovski creeaza un efect de stralucire datorita multiplelor fatete care capteaza lumina si o reflecta in sclipiri si culori atractive.

Metoda de productie si de prelucrare a materiei prime sunt factori importanti in calitatea cristalelor finite. Swarovski foloseste cele mai bune materiale din sticla in combinatie cu plumb, care este cunoscut in intreaga lume pentru stralucirea si valoarea sa. Productia superioara, materialele, metoda de taiere si de lustruire sunt factorii care determina produsul final, superior, care este diferit calitativ de celelalte produse din sticla.

Familia Swarovski a patentat un procedeu de taiere a cristalelor in 14 fatete, insa numarul acestora variaza intre 16 si 56, in functie de obiectul sau materialul ce urmeaza sa fie impodobit. Toate fatetele sunt slefuite perfect, pentru ca tehnologia de taiere este atat de bine pusa la punct incat nu permite nici cea mai mica deviere sau deformare. Portofoliul companiei Swarovski cuprinde peste o mie de tipuri de cristale. Acestea nu sunt doar albe, ci sunt fabricate intr-o gama variata de culori, de la albastru inchis pana la rosu purpuriu.

Caracteristicile principale ale cristalelor Swarovski

Cea mai importanta dintre caracteristicile cristalelor Swarovski este aceea ca sunt compatibile cu un numar impresionant de materiale diferite.

O alta caracteristica specifica Swarovski este greutatea, aceste cristale fiind realizate dintr-o sticla speciala cu un continut ridicat de plumb, ceea ce le confera o greutate mult mai mare decat a unei sticle simple.

Cristalele Swarovski sunt perfect uniforme. Deoarece acestea sunt prelucrate cu ajutorul utilajelor, fiecare cristal este identic. Aceasta inseamna ca inaltimea, latimea si inclinarea sunt la fel.

Stralucirea cristalului este inegalabila, sticla ce intra in componenta sa fiind tratata cu un ingredient special, patentat de Swarovski, care nu poate fi reprodus. Fiecare directie a luminii reflectate trebuie sa fie mai intai calculata prin intermediul calculatorului, apoi este simulata in 3D, optimizata si, la final, transformata prin programul de control al utilajului folosit. Aceasta este doar o parte din tehnologia care ofera cristalelor Swarovski stralucirea lor incredibila.

Culoarea este un alt element de luat in seama, paleta nuantelor autentice fiind extrem de larga (circa 80 de culori).

De ce sa alegeti bijuteriile La Rosa decorate cu cristale Swarovski

Frumusetea si stralucirea inegalabila a cristalelor, in combinatie cu aurul roz, alb sau galben La Rosa aduc o nota unica de eleganta si innobileaza outfit-ul oricarei iubitoare de bijuterii.

Cristalele Swarovski sunt de calitate superioara, prin urmare veti avea garantia ca purtati o bijuterie extrem de valoroasa, care isi mentine frumusetea de-a lungul anilor.

Descoperiti inelele de logodna cu cristale, inelele cu cristale si bijuteriile La Rosa din aur si cristale aici:

http://www.bijuteriilarosa.ro/inele-de-logodna/cristale

http://www.bijuteriilarosa.ro/bijuterii/inele

http://www.bijuteriilarosa.ro/bijuterii