Venirea primaverii marcheaza inca un pas in organizarea nuntii pentru cuplurile care urmeaza sa se casatoreasca in acest an, alegerea verighetelor preferate fiind un moment special, de care cei doi indragostiti isi vor aminti cu drag.

home

La Rosa va invita in perioada 25-27 martie la targul de nunti Mariage Fest – unul dintre cele mai importante targuri de nunti din Romania si ultimul targ al acestui sezon, unde veti putea viziona in premiera noua colectie de verighete La Rosa, acestea putand fi comandate si achizitionate. La Rosa va asteapta cu reduceri speciale si cu facilitati importante la achizitionarea verighetelor, care vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Avand o gama larga de modele de verighete ce indeplinesc dorintele si intampina gusturile clientilor, cu design unic, latimi variate si combinatii de culori, cristale sau diamante, La Rosa ramane prima alegere pentru viitorii miri si locul de unde se pot achizitiona verighetele atat de mult dorite.

Descoperiti verighetele La Rosa aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verighete

Despre targul de nunti Mariage Fest

Targul de Nunti Mariage Fest isi redeschide portile in perioada 25-27 martie 2016, la Palatul Parlamentului. Mariage Fest este locul ideal in care puteti gasi toate serviciile si produsele necesare pentru nunta dumneavoastra.

Mariage Fest le asteapta pe viitoarele mirese cu cele mai mari reduceri la rochiile de mireasa, mii de modele de verighete, inele si bijuterii, demonstratii si propuneri de make-up, dar si cu un maraton al prezentarilor de moda, creatiile tuturor designerilor prezenti in Romania putand fi admirate din ora in ora.

Mai multe informatii puse la dispozitia vizitatorilor puteti gasi aici: http://www.mariagefest.ro/targ-nunti-2016-primavara/de-ce-sa-ne-vizitezi.html

Program:

Vineri:  12.00 – 19.00; Sambata: 10.00 –  19.00; Duminica: 10.00 – 18.00

Accesul la targ se face pe la Poarta C1. Este permis accesul cu masini, iar parcarea se face in limita locurilor disponibile.