Alegerea verighetelor si a inelului de logodna este o optiune personala, care tine mai mult de stilul unic si personalitatea fiecarei mirese. Nu exista o regula in ce priveste purtarea verighetei si a inelului de logodna, insa unele doamne si domnisoare prefera unitatea, de aceea sunt in cautarea verighetei care poate fi purtata impreuna cu inelul de logodna.

Propunere vizual_articol blog

Avantajele purtarii celor doua bijuterii de nunta pe acelasi deget:

- Vor fi un ansamblu complex, unic si elegant. Aspectul va fi unul uluitor.

- Inelul de logodna va fi tinut in siguranta pe deget datorita verighetei. Este o metoda utila, mai ales daca in trecut ati avut probleme cu rotirea sau alunecarea inelului de logodna.

- Sunt usor de pastrat in acelasi loc.

Sfaturi pentru alegerea verighetei care sa se potriveasca cu inelul de logodna

Alegeti pentru verigheta acelasi metal pretios ca al inelului de logodna

Cea mai simpla metoda prin care puteti potrivi verigheta cu inelul de logodna este sa alegeti acelasi metal pretios din care a fost confectionat inelul de logodna. Cele doua inele vor arata unitar, de parca au fost facute sa fie purtate impreuna, si vor necesita acelasi tip de ingrijire si mod de purtare. In cazul in care inelul de logodna este realizat din doua metale pretioase sau in doua nuante de aur, este recomandat sa alegeti o verigheta din aceleasi metale sau cu aceeasi cromatica.

La realizarea verighetelor alegeti aceleasi pietre pretioase folosite in crearea inelului de logodna

Daca inelul dvs. de logodna dispune de pietre pretioase, este recomandat sa includeti in realizarea verighetei acelasi tip de pietre pretioase, pentru un plus de stralucire si unicitate. Diamantele, safirele si rubinele sunt cea mai buna optiune, datorita durabilitatii si frumusetii lor.

Stilul verighetei trebuie sa se potriveasca cu cel al inelului de logodna

Inainte de a alege verigheta dorita, trebuie sa tineti cont ca exista o varietate de forme si marimi, iar alegerea acesteia trebuie sa fie facuta in functie de forma si marimea inelului de logodna. De exemplu, o verigheta mai lata, cu forme patrate, nu se va potrivi unui inel de logodna cu forma rotunda. De asemenea, stilul este un factor foarte important care contribuie la aspectul celor doua bijuterii: daca ati ales stilul clasic in realizarea inelului de logodna, alegeti acelasi stil si in crearea verighetei dorite. Daca doriti unitate completa, achizitionati un set de nunta in care sunt incluse verigheta si inelul de logodna, realizate in acelasi stil, din acelasi material si in aceeasi forma.

Verigheta feminina, in acelasi stil cu verigheta masculina

Multe cupluri cred ca potrivirea verighetelor reprezinta o modalitate prin care isi exprima profunzimea sentimentelor si a legaturii lor. Daca doriti sa purtati impreuna verighete in acelasi stil, forma si culoare, alegeti un model clasic, care trece testul timpului si nu se demodeaza niciodata. Prin intermediul seturilor de nunta, La Rosa pune la dispozitia cuplurilor inele de logodna si verighete din acelasi metal pretios, realizate in acelasi design si decorate cu aceleasi pietre pretioase, care formeaza un ansamblu rafinat.

Despre Wedding Set-urile La Rosa

Wedding Set-urile La Rosa sunt formate din 3 elemente: inelul de logodna destinat viitoarei mirese, verigheta feminina si verigheta masculina. Bijuteriile din set au aceleasi detalii, ornamente si pietre pretioase, formand un design similar care se regaseste pe toate cele 3 piese. Wedding Set-urile La Rosa sunt alegerea ideala pentru cei atrasi de simetrie, fiind disponibile intr-o varietate de stiluri.

La Rosa va recomanda:

 

Wedding Set-ul Venta este caracterizat de perfectiune si eleganta. Setul de nunta este format din inel de logodna si verigheta, destinate viitoarei mirese, si verigheta viitorului mire. Un detaliu interesant al acestor bijuterii de nunta este efectul dantelat, numit filigran si cel de piatra din lucratura, care confera fiecarei piese un aer nobil. Inelul de logodna este decorat cu un diamant central superb de 0.68 ct, cu taietura Princess, si are in laterale diamante mai mici de 0.50 ct si smaralde magnifice de un verde impresionant, de 0.24 ct. Verigheta feminina este creata in acelasi stil ca si inelul de logodna, cu smaralde de 0.24 ct si diamante de 0.54 ct. Verigheta mirelui mentine aceeasi linie a designului, completand cu succes celelalte bijuterii.

PRET: 9764 lei | 8299 lei

Detalii despre set si fotografii cu fiecare bijuterie gasiti aici.

Untitled design (15)

Clasic si extrem de rafinat, wedding set-ul Sancta aduce in atentia iubitorilor de bijuterii frumusetea pietrelor pretioase si aerul contemporan al aurului alb. Combinatia inedita dintre aceste elemente transforma setul de nunta Sancta intr-un ansamblu perfect pentru innobilarea sentimentelor de iubire. Format din inel de logodna si verighetele viitorilor miri, acest set constituie un simbol al elegantei, usor de remarcat de catre cei din jur.

PRET: 6647 lei | 5650 lei

Detalii despre set si fotografii cu fiecare bijuterie gasiti aici.

Untitled design (16)

Wedding Set-ul Aquas este format din bijuterii atemporale care taie rasuflarea datorita frumusetii si rafinamentului regal. Pietrele pretioase nobile si detaliile unice sunt caracteristicile setului de nunta Aquas, format din inel de logodna si verighetele destinate mirilor. Ornamentele acestor bijuterii de nunta sunt speciale, fiind migalos create de maestrii bijuteri La Rosa. Safire de un albastru impresionant si diamante perfect taiate contribuie la stralucirea si “explozia” cromatica vizuala, definind sarmantele elemente ale setului Aquas.

PRET: 9246 lei | 7859 lei

Detalii despre set si fotografii cu fiecare bijuterie gasiti aici.

Untitled design (17)

Surprinzator prin cromatica si deosebit prin designul impecabil, wedding set-ul Terra impresioneaza viitorii miri prin originalitatea detaliilor ce compun bijuteriile de nunta. Setul este format din inel de logodna, care are in mijloc un diamant de 0.80 carate cu taietura Princess si in laterale diamante si rubine vibrante, verigheta destinata miresei, care este decorata cu aceleasi pietre pretioase, pentru un plus de stralucire si rafinament unic, si verigheta masculina, creata in aceeasi nota eleganta ca si celelalte bijuterii. Setul de nunta Terra este destinat cuplurilor care apreciaza bijuteriile clasice, fine, in nuante nobile, care exprima sentimentele frumoase de iubire ale celor doi indragostiti.

PRET: 10143 lei | 8622 lei

Detalii despre set si fotografii cu fiecare bijuterie gasiti aici.

Untitled design (18)

Descoperiti Wedding Set-urile La Rosa aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verighete/colectii-speciale/wedding-sets