Exista nenumarate optiuni cand vine vorba de inelele de logodna moderne, adaptate tendintelor actuale. Prima decizie pe care trebuie sa o luati inainte de a cumpara inelul de logodna este sa stabiliti stilul acestuia, caracteristica importanta care va influenta setarea diamantelor si a altor pietre alese in montura inelului.

eleganță 5

Un stil inedit, ales de doamne si domnisoare datorita frumusetii si stralucirii pietrelor pretioase, este Sidestone. Din aceasta categorie fac parte inelele care contin mai multe pietre, una mare asezata central, inconjurata de pietre mici dispuse de-o parte si de alta a acesteia. Insiruite pe bratele inelului sau incluse in modele complexe, pietrele pretioase laterale aduc o eleganta aparte, conferind distinctie si stralucire modelului.

Fiecare piatra laterala este aleasa cu grija si atentie de catre maestrii bijutieri La Rosa, fiind incorporata in mod strategic in design. Aceste pietre in miniatura pot influenta foarte mult aspectul general al unui inel de logodna. Pietrele laterale pot fi setate pe bratele inelului intr-o varietate de stiluri si forme, folosindu-se diverse metale pretioase. Printre cele mai populare forme se numara forma rotunda, cea sub forma de para si de bagheta.

Metalele pretioase utilizate in crearea inelelor de logodna Sidestone

Inelele de logodna in stil Sidestone sunt foarte versatile datorita metalului pretios din care pot fi realizate, incepand cu aurul de 14 sau 18K in diferite nuante (alb, galben, roz, negru) pana la platina – metal pretios extrem de rar si durabil.

Pietrele centrale ale inelelor de logodna in stil Sidestone

Pietrele centrale pot fi foarte bine puse in evidenta de taieturi ca brilliant, marquise sau princess, transformand inelele de logodna Sidestone in elemente principale de atractie, dorite de viitoarele mirese datorita stralucirii si unicitatii lor.

⧪ Piatra centrala cu taietura Round Brilliant

Taietura rotunda a diamantelor este cea mai populara si cea mai studiata forma disponibila astazi. Un diamant rotund va oferi mai multa flexibilitate in echilibrarea taieturii, culorii si clasei de claritate pentru o stralucire exceptionala. Forma seamana cu cea a unui con si asigura refractia luminii in partea de sus a diamantului.

La Rosa va recomanda:

Inelul de logodna LRY215GA din colectia Sidestone La Rosa seduce prin spectaculozitate si design. Acest model sofisticat din aur alb de 18K si diamante de 0.71 carate, magistral montate, se adreseaza unei femei puternice, cu gusturi elevate, care apreciaza bijuteriile unice,  impozante. Diamantul central cu taietura Brilliant accentueaza si mai mult stralucirea si eleganta viitoarei mirese.

LRY215 P2 LRY215 P1 LRY215 P3

⧪ Piatra centrala cu taietura Princess

Cu toate ca taietura rotunda a diamantului este cea mai populara, fiti creativ si alegeti, pentru un stil coerent si liniar, un inel de logodna Sidestone cu piatra centrala ce are taietura Princess. Impunatoarea piatra principala, in combinatie cu pietrele mici de pe lateralele inelului, vor da nastere unui inel grandios, pe care viitoarea mireasa il va aprecia la adevarata lui valoare.

La Rosa va recomanda:

Inelul de logodna LGRA1329 din colectia Sidestone La Rosa este un model unic prin prisma designului si a stilului modern, extrem de elegant. Rafinamentul inelului este accentuat de piatra principala cu taietura Princess si seria de cristale situate pe bratele inelului, care aduc un plus de stralucire si noblete intregului ansamblu. Acest inel de logodna special este destinat unei doamne sau domnisoare aflata in cautarea unei bijuterii speciale.

LGRA1329 P2 LGRA1329 P1 LGRA1329 P3

⧪ Piatra centrala cu taietura Marquise

Forma unui diamant Marquise poate maximiza greutatea in carate, oferindu-va un diamant care pare mult mai mare. Potrivit legendei, numele acestei taieturi vine din Franta, cand regele Ludovic al XIV-lea a comandat pentru Marchiza de Pompadour un diamant cu o forma asemanatoare buzelor marchizei. Pentru ca pietrele cu taietura Marquise sunt lungi si inguste, ele dau iluzia ca sunt de dimensiuni mai mari. Forma alungita a pietrelor cu taietura Marquise poate face degetul purtatoarei sa para mai lung si mai subtire.

La Rosa va recomanda:

Inelul de logodna LRY180 din colectia Sidestone La Rosa este un inel clasic in linii speciale, cu aer nobil. Realizat din aur alb de 18K, modelul prezinta o multitudine de diamante ce se unesc pentru a sustine un diamant central cu taietura Marquise, de 0,42 carate. Inelul de logodna LRY180 este alegerea perfecta pentru o domnisoara romantica si delicata.

LRY180 P2 LRY180 P1 LRY180 P3

Monturile inelelor de logodna in stil Sidestone

Monturile folosite in setarea pietrelor pot fi alese in functie de aspectul practic sau estetic. Montura in 4 gherute permite pietrei sa fie mai bine expusa luminii, fiind astfel mai stralucitoare, in timp ce montura in 6 gherute ofera o mai buna sustinere pietrei pretioase. Montura rasucita pastreaza simplitatea, dar are rolul de a crea un efect special care sa adauge putin dramatism si avangardism. Design-ul ondulat, curbat, cu linii care se intrepatrund, al monturii rasucite, ofera o alternativa moderna la stilul clasic, deja cunoscut.

La Rosa va recomanda:

Inelul de logodna LRY132 din colectia Sidestone La Rosa are o montura in 4 gherute care pune in valoare frumusetea inedita a diamantului central. Delicat si elegant, acest model din aur roz de 18K iese in evidenta prin sirul de diamante miniaturale montate pe bratele inelului, care confera un plus de stralucire intregului ansamblu.

LRY132 P2 LRY132 P1 LRY132 P3

La Rosa va recomanda:

Inelul de logodna LGR1190 din colectia Sidestone La Rosa iese in evidenta prin montura in 6 gherute, care sustine un cristal central superb. Combinatia cromatica inedita si designul unic sunt caracteristicile acestui model special. Zeci de cristale setate pe bratele inelului se reunesc in jurul monturii, formand parca o floare – motiv romantic folosit predominant in diferite epoci ale istoriei. Inelul de logodna LGR1190 surprinde emotia si feminitatea viitoarei mirese.

LGR1190 P2 LGR1190 P1 LGR1190 P3

La Rosa va recomanda:

Inelul de logodna LDRA0548 din colectia Sidestone La Rosa are o montura rasucita, care aduce un aer modern si spectaculozitate modelului. Inelul de logodna LDRA0548 este un model unic datorita raritatii diamantului si aurului negru – elemente care contribuie la frumusetea speciala a acestei bijuterii. Combinatia cromatica alb/negru care se regaseste in setarea diamantelor si liniile curbe ale designului accentueaza nobletea si eleganta clasica.

LDRA0548 P2 LDRA0548 P1 LDRA0548 P3

La Rosa realizeaza la cerere orice model de inel de logodna, pe care il puteti personaliza conform dorintelor dumneavoastra.

Descoperiti inelele de logodna cu diamante din colectia Sidestone La Rosa aici si cele cu cristale aici.