Daca sunteti in cautarea verighetelor perfecte si va gasiti in dificultate in ceea ce priveste alegerea modelului dorit de fiecare dintre dvs., atunci facilitatea pe care La Rosa o pune la dispozitia viitorilor miri va va incanta.

La Rosa ofera cuplurilor posibilitatea de a achizitiona verighetele dorite, individuale si diferite, din orice colectie La Rosa, ceea ce extinde la maximum oportunitatea de a gasi verigheta preferata. De exemplu, daca viitoarea mireasa doreste un model de verigheta, insa partenerul nu este incantat de designul corespondent pentru mire, acesta poate alege un alt model, oricare se potriveste preferintelor sale.

vizual_propunere 2

Aceasta posibilitate de alegere diferita a verighetelor este deosebita deoarece:

◆   Incurajeaza exprimarea personalitatii

◆  Va poate ajuta sa evitati sentimentul de presiune asupra partenerului care nu isi doreste, din motive obiective, acelasi model de verigheta ca al dvs.

◆ Puteti alege o verigheta care sa va puna in valoare stilul personal si caracteristicile fizice, cum ar fi tonul pielii.

Fiecare cuplu poate gasi in colectiile La Rosa verighete complementare, dar care sa formeze un intreg, in pofida designului diferit. De asemenea, La Rosa vine si in ajutorul cuplurilor nonconformiste, care isi doresc verighete total opuse ca stil, pentru a-si etala creativitatea si personalitatea unica. Cele peste 1000 de modele de verighete La Rosa stau la dispozitia mirilor, cucerindu-i pe acestia prin perfectiunea designului, frumusetea pietrelor pretioase si calitatea finisajelor.

Viitorii miri care pot ajunge la un compromis in ce priveste alegerea metalelor pretioase din care vor fi realizate verighetele pot alege un model cu elemente ornamentale sub forma de impletituri care imbina mai multe culori ale aurului, cum sunt cele din colectia Braid La Rosa.

Daca unul dintre miri prefera un design simplu, iar celalalt este pasionat de frumusetea detaliilor, acestia pot alege verighete cu acelasi design, insa cu detalii decorative adiacente, pietrele pretioase cum sunt diamantele si cristalele Swarovski, regasindu-se in topul preferintelor. Exemple gasiti in toate colectiile de verighete La Rosa, pe care le puteti vizualiza in shop-ul nostru online: http://www.bijuteriilarosa.ro/verighete

Pentru a veni in ajutorul indragostitilor care isi sarbatoresc dragostea pentru totdeauna, La Rosa le ofera acestora posibilitatea de a realiza la comanda verigheta dorita si de a personaliza modelul, dand frau liber imaginatiei si originalitatii, astfel incat fiecare sa fie pe deplin multumit cu alegerea sa. Mirii pot alege tipul metalului pretios: platina, aur de 14K sau 18K, combinatiile de culori, tipul pietrelor incrustate in montura bijuteriilor (cristale sau diamante) si latimea verighetelor, care poate fi modificata in functie de dorintele lor.

Orice ati decide, tineti cont de faptul ca verighetele sunt o expresie a iubirii pe care v-o purtati reciproc si o modalitate prin care va puteti bucura de personalitatea diferita a celuilalt. Mai presus de toate, concentrati-va pe alegerea acelor verighete care va va face pe amandoi fericiti.

Cititi si de ce trebuie sa tineti seama atunci cand alegeti verighetele dorite.

Vizitati-ne in oricare din magazinele La Rosa din Bucuresti, Constanta si Iasi si vom discuta pe larg optiunile dvs.

Descoperiti colectiile de verighete La Rosa aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verighete