Verighetele sunt simbolul suprem al iubirii, reprezentand perfectiunea si eternitatea. Acestea trebuie sa se identifice perfect cu stilul de viata, gustul si personalitatea viitorilor miri.

Cele peste 1000 de modele de verighete La Rosa stau la dispozitia indragostitilor, cucerindu-i pe acestia prin perfectiunea designului, frumusetea pietrelor pretioase si calitatea finisajelor.

Inainte de a fi indelung admirate in magazinul nostru online si in cele trei magazine din Bucuresti, Constanta si Iasi, verighetele La Rosa parcurg un traseu fascinant in atelierul nostru de creatie, de la stadiul de schita pana la executia produsului final.

In atelierul La Rosa se poate crea pe comanda, in termen de doua saptamani, absolut orice model de verighete. Aceasta facilitate unica pe piata din Romania le permite mirilor sa obtina intr-o perioada relativ scurta de timp bijuteriile de nunta dorite, create conform preferintelor si personalitatii lor.

In cele doua saptamani, maestrii La Rosa lucreaza cu atentie si migala pentru ca rezultatul final al muncii lor sa fie in concordanta perfecta cu dorintele cuplului si cu standardele de calitate La Rosa. Nimic nu este lasat la voia intamplarii, totul este atent calculat si proiectat.

Adevarate opere de arta croite in platina, aur alb, galben sau roz, decorate cu diamante si cristale, iau nastere datorita talentului si creativitatii artizanilor La Rosa, care se folosesc de cele mai noi tehnologii de prelucrare a aurului si de cele mai performante instrumente pentru a crea cele mai spectaculoase verighete. La Rosa poate sa execute la comanda si verighete mai putin conventionale cromatic, precum verighetele negre.

Cuplurile pot alege modelul de verighete preferat de pe site sau din magazinele fizice La Rosa, care va fi creat la comanda, sau pot crea modelul dorit, trimitand catre La Rosa o fotografie sau un link cu acesta.

Pentru a ne trimite informatiile, accesati http://blog.bijuteriilarosa.ro/doriti-un-model-de-bijuterie-special-pentru-dumneavostra/ si completati rubricile care cer detalii suplimentare despre produs si datele dvs. personale.

verighete-personalizate

La Rosa are un proces riguros de verificare si control al calitatii pentru a se asigura ca verighetele sunt conforme cu designul trimis si ca indeplinesc toate specificatiile transmise de dvs.

Pretul verighetelor realizate la comanda in atelierul La Rosa variaza in functie de metalul pretios ales, de pietrele incluse in setare si de complexitatea designului.

Personalizarea modelelor de verighete din portofoliul La Rosa

Daca v-a atras atentia un model de verighete din magazinul La Rosa pe care doriti sa il personalizati, echipa noastra va sta la dispozitie pentru ajustari precum modificarea latimii, adaugarea/eliminarea unor pietre din modelul initial sau executarea gravurii pe exteriorul bijuteriei. Aceste adaptari se pot aplica pentru majoritatea modelelor din portofoliu.

Daca doriti sa descoperiti si alte facilitati utile La Rosa, cititi acest articol