Cu totii le stim: chiar din familie, din grupul de cunostinte, sau pur si simplu pentru ca le-am vazut imaginile pe retelele de social media. Sunt miresele ale caror nunti au iesit exact asa cum si-au dorit, sau chiar ceva mai bine decat au visat! Care este secretul lor? Cum au reusit sa depaseasca stresul acumulat in perioada dinaintea nuntii? Noi am descoperit reteta succesului lor, asa ca va imparatasim si dumneavostra lista de ingrediente!

poppy-bridal

Sursa: https://greenweddingshoes.com

 

  • Timp suficient

Desigur, nu rare sunt situatiile in care cuplurile isi planifica ziua nuntii lor cu doar cateva luni inainte de marele eveniment. Desi nu ne dorim sa descurajam spontaneitate, acest lucru conduce, de cele mai multe ori, la nunti nereusite, tocmai pentru ca mirii nu si-au rezervat timpul necesar pentru a pune la punct toate aspectele. Unul dintre secretele care fac ca o mireasa sa fie fericita in ziua nuntii sale tine tocmai de gradul de organizare al celui mai important eveniment din viata sa. De aceea, cel mai bine este ca, atunci cand vine vorba de planificarea nuntii, sa se aplice dictonul “Take your time!” si sa incepeti pregatirile cu cel putin 12 luni inainte de ziua cea mare.

  • Munca de echipa

Planificarea nuntii reprezinta ocazia perfecta pentru dumneavoastra si pentru partenerul de viata de a lucra impreuna pentru acelasi scop. Asa ca, inainte de nunta mai mult decat oricand, este nevoie sa va comportati ca o echipa. Impartiti-va responsabilitatile iar, in cazul in care apar disensiuni, comunicati si solutionati-le, gasind impreuna calea de mijloc.

  • Organizare

Organizarea este un alt secret care face ca ziua nuntii sa fie unica si memorabila. Dezorganizarea produce stres, iar stresul estompeaza fericirea mireselor! Utilizati instrumente online de tipul listelor de verificare, in care sa cuprindeti toate lucrurilele pe care trebuie sa le puneti la punct, prioritizandu-le in acelasi timp. La fel de util poate fi si un organizator de buget si o lista de invitati care sa fie actualizata pe masura ce veti primi confirmari, respectiv infirmari de participare la eveniment.

  • Pauze

Planificarea nuntii nu trebuie sa puna stapanire pe intregul dumneavoastra program, desi, constient sau nu, o mare parte din timpul liber de care dispuneti va fi folosit pentru cautarile de rochii de mireasa cat mai inedite, sau de setul potrivit de verighete. Pauzele de respiro, in care sa va deconectati complet de planificarea acestui eveniment pot fi, de foarte multe ori, lucrurile de care aveti nevoie pentru a va reimprospata fortele.


La LaRosa, am facut din fericirea cuplurilor care urmeaza sa se casatoareasca un scop in sine. Astfel, am creat colectii de verighete in modele unice, ce pot fi personalizate conform dorintelor mirilor.

Cum arata nunta dumneavoastra de vis?