pasted image 0 (5)

Alegerea inelului de logodnă este cu siguranță o decizie care implică mulți factori, însă există unul anume de care domnii trebuie să țină cont: stilul de viață al viitoarei mirese. Desigur, un inel de logodnă ideal coincide cu personalitatea și preferințele domnișoarei, însă trebuie să fie și practic. La Rosa vine în sprijinul domnilor cu o serie de sfaturi menite să îi ajute în alegerea bijuteriei perfecte, dar și cu propuneri pentru a facilita procesul de selecție.

1. În cazul în care persoana iubită lucrează în vânzări,modă sau sau deține propria afacere, recomandarea noastră este un inel de logodnă cu o piatră prețioasă/diamant în mijloc, care să impresioneze prin prestanță.  Poți opta și pentru o culoare deosebită a aurului, astfel încât efectul vizual să fie și mai special. Propunerea La Rosa este inelul de logodnă LRY190, care cu certitudine va impresiona fericita posesoare.

 

lry190-roz_1_12. Pentru viitoarele mirese ce lucrează cu mânuși sau în domenii în care lucrul manual este vital recomandăm alegerea unui inel de logodnă delicat, cu detalii fine, care nu ar trebui să incomodeze în timpul muncii. Sugestia La Rosa este inelul de logodnă LDR0263, cu un design rafinat și versatil.

model_31_6_13. Există și o mulțime de locuri de muncă riscante, în care cel mai potrivit inel de logodnă este unul care să nu epateze. Acest lucru se aplică și pentru domnișoarele pasionate de călătorii, care cu siguranță ar prefera pentru securitatea lor o bijuterie mai discretă. Propunerea La Rosa este inelul de logodnă LRYSK102, care va fascina prin design-ul inedit, însă este suficient de subtil pentru a nu atrage atenția persoanelor nedorite.

lrysk102_14. Pentru domnișoarele pasionate de sport sau pentru cele care au o carieră în acest domeniu, un inel de logodnă rezistent este mai mult decât necesar. Acesta va fi supus mai multor factori, astfel încât recomandăm alegerea unei bijuterii de platină. Sugestia La Rosa este inelul de logodnă Arlette, ce încântă prin finisajele perfecte, dar mai ales prin diamantul central.

arlette_15. Pentru viitoarele mirese ce lucrează în domenii precum sănătate sau învățământ, un inel de logodnă care să nu aibă o piatră ridicată, ce ar putea incomoda în timpul muncii,  poate fi alegerea perfectă. Același lucru se aplică și pentru cele care sunt pasionate de domeniul artei. Propunerea La Rosa este inelul de logodnă LRY216, care iese în evidență printr-o montură inedită, definită de noblețe, dar care în același timp este și practică în viața de zi cu zi.

lry216_2

Așadar, cel mai important sfat pentru domni este ca atunci când aleg inelul de logodnă să nu țină cont doar de preferințele persoanei iubite, dar și de stilul de viață al acesteia. La Rosa vă stă la dispoziție cu o varietate de modele care cu siguranță vor cuceri persoana iubită și vor transforma momentul cererii în căsătorie într-o amintire de neuitat. Puteți descoperi întreaga gamă de inele de logodnă La Rosa aici.