pasted image 0

Ne aflăm în plin sezon de nunți și botezuri, astfel încât cu siguranță vă gândiți deja la ce ținute veți purta pentru evenimentele speciale din viața dumnevoastră, dar și la ce accesorii vă vor completa apariția spectaculoasă. Bijuteriile sunt un aspect extrem de important întrucât alegerea corectă a acestora, în funcție de ceea ce purtăm, ne poate pune în evidență și ne poate oferi un plus de eleganță.

La Rosa vine în ajutorul dumneavoastră cu o serie de sfaturi menite să vă ajute în alegerea bijuteriilor perfecte pentru ținuta de seară:

1.Alegerea bijuteriilor se face în primul rând ținând cont de decolteu – pentru fiecare tip de decolteu există un anumit tip de accesoriu care ar trebui purtat.

1.1. Dacă preferați decolteul în V, atunci cea mai bună alegere este un colier care să îl pună în evidență, cu un pandantiv, așa cum este colierul LGN0087. În privința cerceilor optați pentru unii mici ca dimensiune, precum cerceii LDEA0197.

lgn0087-horz

1.2. În cazul decolteului pe umeri cea mai bună soluție este apelarea la o bijuterie spectaculoasă. Propunerea noastră este colierul LGN0107, care cu siguranță va fi remarcat. Pentru acest tip de ținută puteți folosi și cercei lungi, care să completeze în mod elegant rochia, așa cum sunt cerceii LGE0168.

lgn0107-horz

1.3. Pentru decolteul inimă este recomandat să alegeți bijuterii fine, delicate, singura excepție fiind inelele unde puteți opta pentru o bijuterie ce nu ar trece neobservată. La Rosa recomandă în cazul acestui tip de decolteu colierul LGNA0150 și inelul LGR1116.

b000480-horz

1.4. În cazul rochiilor pe gât cea mai elegantă variantă este alegerea unor cercei lungi, spectaculoși, așa cum sunt cerceii LGE0174, dar și a unei brătări pe măsură, propunerea La Rosa fiind brățara LGB0026.

lge0174_1-horz

2.Bijuteriile trebuie să vină în completarea rochiei, nu să o încarce – dacă preferați ținutele cu un anumit tip de print, este de preferat ca accesoriile să fie unele delicate, care să completeze în mod subtil ținuta. În cazul în care alegeți o rochie aparent simplă, dar de efect, bijuteriile pot face diferența.

3.Alegeți bijuteriile în funcție de eveniment – profitați de ocaziile speciale în care puteți purta bijuterii spectaculoase și accesorizați ținuta într-un mod unic. La Rosa vă stă la dispoziție cu o varietate de coliere, brățări și inele, realizate la cele mai înalte standarde, pentru un look de neuitat.

4.Soluția ideală: diamantele – extrem de apreciate de către doamne și domnișoare, diamantele sunt alegerea ideală pentru o ținută de seară. Indiferent de culoarea sau lungimea rochiei, acestea vor fi mereu accesoriile care vă vor scoate în evidență.

5.Stilul și personalitatea contează – cel mai important este să purtați accesorii care vă reprezintă. Din aur sau platină, cu diamante sau pietre prețioase, bijuteriile La Rosa sunt cu siguranță alegerea ideală indiferent de preferințele dumneavoastră. Puteți descoperi întreaga gamă de bijuterii aici: https://www.bijuteriilarosa.ro/