Elegant wedding couple

Alegerea verighetelor este cu siguranță una dintre cele mai importante decizii pentru viitorii miri. Sunt multe aspecte ce trebuie luate în considerare în ceea ce privește acest proces, însă trebuie să recunoaștem că metalul din care sunt realizate bijuteriile este cel mai important. Chiar dacă aurul are farmecul său, verighetele de platină sunt extrem de apreciate datorită calităților și beneficiilor oferite.

La Rosa vine în ajutorul viitorilor miri cu 5 motive pentru care ar trebui să alegeți verighetele de platină:

1.Rezistență – platina este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai rezistente metale prețioase. Verighetele din acest material pot rezista zeci de ani fără a suferi nicio modificare. În plus, cu doar o simplă curățare preventivă, acestea își vor păstra aspectul. Pentru pasionații de platină sau pur și simplu pentru cei care vor un plus de unicitate în viața lor, La Rosa stă la dispoziție cu o varietate de modele. Puteți alege unele clasice, cum sunt verighetele din platină LRX343 PL sau bijuterii mai complexe, precum verighetele Pearl.

lrx343_1-tile

 

 

 

 

 

 

 

 

2.Unicitate – platina este unul dintre cele mai rare metale prețioase, de 30 de ori mai rar decât aurul, astfel că veți aprecia și mai mult verighetele dumneavoastră. Acest lucru face ca bijuteriile să își păstreze valoarea de-a lungul timpului. Platina este rară, astfel că povestea dumneavoastră de dragoste va fi și mai specială. Pentru cuplurile romantice, La Rosa propune verighetele Margot, în timp ce pentru cei care preferă alegerile atipice, verighetele HEZA PL ar putea fi bijuteriile ideale.

73071_copy_-_margot_1-tile

3.Platina nu provoacă alergii – există o mulțime de persoane care au alergii de la metale, fie ele prețioase sau nu. Platina este singurul metal prețios care nu va irita pielea și care nu provoacă alergii, astfel că nu trebuie să vă faceți griji în această privință. Pentru doamnele care își doresc ca verigheta lor să fie una specială, La Rosa propune modele DANTE PL și Infinity.

dante_1-tile

4.Puritate – platina este cel mai pur metal prețios, de la 90% la 95%, în comparație cu aurul care ajunge până la 85%. În plus, își păstrează culoarea de-a lungul anilor, fiind ideală pentru cuplurile ce își doresc bijuterii moderne, dar care să reziste probei timpului. Viitorii miri vor aprecia cu siguranță modele precum verighetele EVELL PL sau Bellarix PL.

evell-tile

5.Frumusețe atemporală – platina este cu siguranță un metal prețios apreciat și pentru frumusețea sa. Verighetele din platină vor ieși cu siguranță în evidență și vor rămâne la fel de impresionante pe parcursul timpului. La Rosa propune pentru pasionații de modele unice verighetele de platină Infinity Square și LRT271 PL.

square_infinity_1-tile

Așadar dacă nu sunteți încă siguri ce bijuterii să alegeți, La Rosa recomandă verighetele de platină, care nu doar că prezintă numeroase beneficii, dar au și o frumusețe unică. Puteți descoperi întreaga colecție de verighete de platină aici: https://www.bijuteriilarosa.ro/verighete/platina