pasted image 0

Există numeroase clipe de neuitat în viața unui cuplu, însă trebuie să recunoaștem că nimic nu se compară cu momentul magic al cererii în căsătorie, primul pas făcut pentru o viață împreună. Dar care este acel cadru perfect pentru a pune marea întrebare? Cum ar trebui să arate inelul și care sunt așteptările pe care o domnișoară le are când vine vorba de cererea în căsătorie? Iată doar câteva din întrebările la care dorim să răspundem în acest articol:

1.Personalitatea viitoarei mirese contează cel mai mult - atunci când vă pregătiți pentru marea întrebare, primul aspect la care vă gândiți este unde să se desfășoare cererea. Să fie acasă, într-un cadru intim, sau la restaurant în timpul unei cine romantice? Cel mai important este să țineți cont de preferințele iubitei. Dacă este o persoană introvertită sau care pur și simplu nu este adepta gesturilor grandioase, recomandat este să o cereți de soție într-un loc privat, cu însemnătate pentru voi. În cazul în care persoana iubită este expansivă și adoră declarațiile publice de dragoste, o cerere în căsătorie prin surprindere într-un loc public ar putea fi cea mai bună alegere.

2.Locația trebuie să vină în completarea inelului de logodnă - elementul cheie al acestui moment speciale este cu certitudine inelul de logodnă, a cărui alegere se poate dovedi dificilă pentru domni. De multe ori însă bijuteria poate oferi anumite indicii despre locația perfectă pentru cerere, rezultatul fiind unul spectaculos.

- În intimitatea casei voastre – o cină romantică, acasă, doar voi doi, poate fi decorul perfect pentru o cerere în căsătorie pe măsură. Inelul de logodna LGRA1354 poate fi alegerea ideală. Cu un aspect elegant, încununat de un cristal deosebit, it, această bijuterie va cuceri cu siguranță viitoarea logodnică.

b001562_1_1

- În vacanță – ce amintire mai frumoasă dintr-o vacanță decât momentul cererii în căsătorie? Indiferent că vorbim de un aranjament spectaculos pe o plajă sau de destinația turistică pe care mereu v-ați dorit să o vizitați, vacanța este o adevărată oportunitate pentru a face marele pas. La Rosa vă propune inelul de logodnă LGRA1326, cu un design complex, potrivit pentru a vă arăta dragostea și devotamentul.

lgra1326

- La restaurant - o cină romantică sau de ce nu, un prânz aparent obișnuit, pot fi ocaziile ideale pentru a vă exprima sentimentele și a pune marea întrebare. Există numeroase modalități de a oferi inelul, iar momentul va fi cu atât mai impresionant cu cât veți avea și audiență. Un astfel de moment romantic merită un inel de logodnă pe măsură, așa cum este Samano, o demonstrație de finețe, decorată cu zeci de cristale ce aduc strălucire oricărei ținute.

samano

- Într-un loc special pentru voi – cafeneaua unde v-ați întâlnit pentru prima dată sau prima destinație de vacanță împreună pot fi oportunități excelente pentru a realiza cererea în căsătorie. Inelul de logodnă LDR0213 cu diamante, cu o cromatică originală, este recomandarea La Rosa pentru un astfel de moment special.

ldr0213_5_1_1

- În public - cererile în căsătorie la cinema, teatru sau la un concert sunt extrem de populare și apreciate de către domnișoare. Pentru un astfel de moment va trebui să complotați cu cei din organizare, dar suntem siguri că momentul va fi cu adevărat special. Un inel nobil, cu diamant, precum LR00123 se va dovedi alegerea perfectă, fiind versatil și potrivit indiferent de stilul viitoarei mirese.

lrrdi8000082
- O cerere extravagantă - mesajele pe cer, pe panouri publicitare sau pe nisip pot fi și ele o alegere eficientă mai ales dacă sunteți adepții gesturilor mărețe. Pentru o astfel de cerere cel mai potrivit este un inel de logodnă original, precum LDRA1675 care îmbină în mod spectaculos diamantele cu safirele.

b001076

3. Prietenii la nevoie se cunosc - apelează fără grijă la cele mai bune prietene ale iubitei tale sau la familie pentru sfaturi și pentru ajutor. Chiar dacă instinctul personal este cel care face diferența de cele mai multe ori atunci când vine vorba de o decizie, o cerere în căsătorie este cu adevărat reușită când persoanele dragi vă sunt aproape și cu toții au complotat pentru ca momentul vostru să fie perfect.

4. Cererea este doar momentul cheie - după ce emoțiile cele mai mari vor trece, este timpul să sărbătoriți. Asigură-te că ai la îndemână o sticlă de șampanie sau desertul vostru preferat pentru a sărbători cum se cuvine primul pas spre întemeierea unei familii. Apelarea la serviciile unui fotograf pentru imortalizarea momentului este apreciată de unele cupluri, mai ales dacă cererea are loc în public.

5. Bucură-te de moment - chiar dacă emoțiile sunt mari, cel mai important este să vă bucurați de moment. Nu este nevoie de un discurs anume, sentimentele vor vorbi de la sine și suntem siguri că răspunsul va fi cel dorit. Acele momente vă vor rămâne pentru totdeauna întipărite în memorie, așa că nu ratați ocazia de a le face cât mai speciale.

La Rosa stă la dispoziția domnilor cu o varietate de inele de logodnă ce cu siguranță vor impresiona, indiferent că vorbim de inele cu cristale, cu diamante sau cu pietre prețioase. Întreaga colecție La Rosa poate fi descoperită accesând următorul link: https://www.bijuteriilarosa.ro/inele-de-logodna