Blogul nostru – cu si despre bijuterii

Doriti un model de bijuterie special pentru dumneavoastra?


La Rosa va implineste dorinta!

Satisfacerea tuturor dorintelor clientilor este una dintre misiunile La Rosa, dorindu-ne ca orice solicitare a acestora sa fie pusa in practica. Pe lista acestor dorinte se afla realizarea de bijuterii la comanda, aceasta facilitate speciala fiind inclusa in gama larga de facilitati pe care La Rosa le ofera. Trimiteti imaginea cu modelul de bijuterie dorit si un consultant La Rosa vă va suna pentru a pune la punct toate detaliile.

 

Echipa de creatie La Rosa ce se afla in spatele colectiei impresionante de verighete, inele de logodna si bijuterii poate realiza pe comanda orice model de bijuterie. Maestrii bijuteri La Rosa sunt in masura sa materializeze orice dorinta a clientilor, fie pe baza unor modele deja existente in portofoliul La Rosa, carora li se pot aduce ajustari de dimensiune, cromatica, combinatii de metale si pietre, fie pe baza unor modele pe care clientii le-au vazut intr-o fotografie.

Totodata, in atelierele La Rosa se pot realiza bijuterii care sa reproduca o bijuterie cu valoare sentimentala sau se pot pune in practica ideile creative ale clientilor si dorinta lor de a avea o bijuterie unica la final.